Tekil Mesaj gösterimi
Alt 18/03/2016   #1
Xenopss
 
Üyelik tarihi: Dec 2015
Yaş: 35
Mesajlar: 764
Seslenenler: 0 Mesaj(lar)
Etiketleyenler: 0 Konu(lar)
Standart Fotokopi kirala istanbul

Web site adresi: Fotokopimakinem.com
Web site konusu: Fotokopi makinesi kiralama, kiralık fotokopi makinesi istanbul

Fotokopi makineleri istenilen belgeleri ya da görsel materyalleri hızlı ve ucuz bir şekilde çoğaltmak amacıyla kullanılan cihazlardır. Literatürde fotokopi makinesinin Türkçe ismi "tıpkıçekim" 'dir.

Fookopi makinesinin tarihini inceleyecek olursak eğer, ilk fotokopi makinesini 1938 yılında Abd'li fizikçi Chester Carlson tarafından icat edilmiştir.



1960'lı yıllarda ABD'li bir firma olan Xerox firması tarafından fotokopi makinesi geliştirilmiştir. Günümüzde pek çok fotokopi makinesi Karbon elemtden oluşan tonerler yardımı ile belgeyi kopyalama işlemi yapmaktadır.

Fotokopi genel olarak kırtasiyelerde, evlerde, iş yerlerinde iş, eğitim gibi amaçlar ile kullanılmaktadır. İnsanlar bir kişide olan belgeyi genele dağıtmak amacıyla ya da Devlet idarelerine iletilmek istenen kimlik, ehliyet gibi belgeleri iletmek amacıyla fotokopi işlevlerini tercih etmektedir.

Fotokopi makinesi sahibi olmak isteyenlere yönelik olarak fotokopimakinem.com istanbul fotokopi kiralama konusunda, sektörünüzün ne olduğuna bakmaksızın sizlere kiralık fotokopi makinesi - yazıcı sunmaktadır. Her bütçeye uygun olan kiralama yöntemleriyle ücretsiz bir şekilde fotokopi makinesi sahibi olabilmektesiniz.



İhtiyacınız doğrultusunda beğendiğiniz fotokopi makinesini uygun bir fiyat ile satan ve sayfa başı fotokopi kiralama şeklinde anlaşan fotokopimakinem.com, günümüzde birçok oluşumun ihtiyaçlarını karşılamakta, yüzlerini güldürmektedir. Eğer sizler de fotokopi makinesi kiralama konusunda profesyonel bir oluşumdan, kaliteli bir hizmet almak isterseniz hemen fotokopimakinem.com 'un yüzü gülen müşterileri arasında yerinizi kolay bir şekilde alabilirsiniz
Xenopss isimli Üye şuanda  online konumundadır   Alıntı ile Cevapla