Tekil Mesaj gösterimi
Alt 18/04/2016   #1
resthit
 
resthit - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Sep 2015
Mesajlar: 562
Seslenenler: 1 Mesaj(lar)
Etiketleyenler: 0 Konu(lar)
Standart Show Time İstanbul Kına Gecesi Organizasyonu


Kadınlar arasında evlilik öncesi yapılan kına organizasyonu eskiden bu yana yapılan geleneksel kutlamalardır. Geçmişten bugüne yapılan bu kutlamalarda farklılık olması normalidir ve günümüzde artık çok daha renkli ve kapsamlı şekilde organize edilen faaliyetler sayesinde eşsiz bir gün yaşanabilir. Show Time Organizasyon bu evlilik öncesi bu özel gecenizde tüm uzman ekibiyle beraber size eşlik eder. Şirkete yapacağınız bir faaliyet organizasyonu başvurusunda işlemlerin neredeyse tamamı şirket tarafından gerçekleşir ve siz sadece keyifle izlersiniz.
Tüm Organizasyonlarda Show Time
Hizmetlerine 2004 yılından itibaren devam eden Show Time Organizasyon, ilk defa İstanbul içerisinde çalışmalara katılmış ve sonrasında ilerleyen zamanlarda Türkiye geneline bu hizmetlerini taşımıştır. Aşamalı şekilde bir gelişme süreci yaşayan kurum, çalışma partnerlerinden aldıkları olumlu etkilerle beraber kına gecesi organizasyon de dâhil olmak üzere çok sayıda seçenek sunar. Her türlü eğlence, karşılama benzeri organizasyon işlemleri için firma iletişim bilgilerine ulaşabilirsiniz.
Show Time Organizasyon Kına Gecesi İstanbul İletişim
Tel: (0212) 212 01 72
Tel : (0212) 266 11 46
Gsm : (0532) 767 57 75
Gsm : (0507) 090 13 71
E-Posta: info@showtimeajans.com
İstanbul Kına Gecesi Organizasyonu
Size özel hazırlanacak olan kına gecesinde özel hissetmek, kendiniz için gösterişli bir sunum hazırlamak istiyorsanız, Show Time kına gecesi İstanbul organizasyonu ile beraber bunu sağlayabilirsiniz. Uzman ekibiyle firmadan alınan tüm hizmetler sizin talepleriniz öncelikli olacak şekilde tasarlanır ve hayata geçirilir. Firma tarafından müşteriler için en ideal koşullar yaratılır. Birbirinden farklı onlarca organizasyon faaliyeti için firmaya güvenle başvuru yapabilirsiniz.
resthit isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla