Tekil Mesaj gösterimi
Alt 19/04/2016   #1
DenizTendik
 
Üyelik tarihi: Apr 2016
Yaş: 27
Mesajlar: 2
Seslenenler: 0 Mesaj(lar)
Etiketleyenler: 0 Konu(lar)
Standart Üç Boyutlu Animation Grafik Görsel Efekt ve Modelleme Öğrenmek

Üç Boyutlu Animation Grafik Görsel Efekt ve Modelleme Öğrenmek

Grafik, Görsel Efekt ve Modelleme Eğitimleri; Üç Boyutlu Animation ve grafik aplikasyonlarında tecrübeli bir eğitim şirketidir. Uzman Animation ve 3 Boyutlu modellemeler üretmek için özellikle Adobe programları: grafik, animasyon, ve modelleme prosesleriyle uğraşanların bilmesi gereken önemli programlardır.

Çalışanlarımız; bu hizada samimi, ihtiyaçlarınıza özel çözümler meydana getiren, tecrübemizden ödün vermeyen ve ekip çalışmasına yer veren bir yüze haizdir.

Modelleme Eğitimleri olarak bizi öne çıkaran sebepler;

Genç ve Dinamik Ekip, Proje Odaklı Yaklaşım, Uzun Sektör Deneyimi, Kalite Odaklılık, Güncel Teknolojiyi Takip

Yöntem ve amacımız; riski en aza indirip, sizin hedef noktasına ulaşmanızı sağlamaktır.

Üç Boyutlu Canlandırma, grafik, modelleme ve çizim uğraşlarında; kurs hizmetimizden faydalanarak, etkin ve teşvik edici bir biçimde işlerinizi gerçekleştirebilirsiniz.

Photoshop Kursu

Photoshop Eğitimleri
tamamlandığında katılımcı; gereksinimleri doğrultusunda en basitten gelişmiş dereceye Photoshop'u kursları öğrenir. Photoshop Eğitim ile; kalıcı grafik ve resimler meydana getirebilir, düzenleyebilir ve bu teknikle sağlam sonuçlar elde edebilirsiniz. Photoshop Dersi devamınca, Ders içeriğinde yer alan içerikleri, detaylı bol örnekli egzersizler ile öğrenirsiniz.

3D Studio Max Kursu

3D Studio Max, ileri seviye karakter modelleme teknikleri ile oyun geliştiricilerinin gözdesi haline gelmiş tasarım, modelleme ve Animasyon yazılımı olmuştur. 3d max, film özel efektleri, mimari sunumlar ve endüstriyel tasarım sunumları gibi alanlarda da daha çok kullanılmaktadır. 3d Max Eğitimleri çok sayıda temel maddeyi yaratma şansı sağlar. Ders sonunda; mimari dizaynlar için de duvar, kapı, pencere ve merdiven gibi bileşenleri boyutlarını rahatça değiştirerek projeye ekleyebilirsiniz.

After Effects Kursu

After Effects Kursu : After Effects, Adobe firması tarafından bulunan; dijital görsel efekt ve hareketli grafikler hazırlanmasını sağlayan yazılımdır. After Effects ile; İki boyutlu ve Üç Boyutlu platformlarda animasyonlar üretilebilir, geliştirilebilir ve özgün grafik animasyonları oluşturulabilir. After Effects Eğitimi ile; film, dizi ve reklam çekimlerinde çoklukla kullanılan ve plugin özellikleriyle kullanımı oldukça pratik olan After Effects uygulamasını en basitten gelişmiş seviyeye kadar beceriler sağlarsınız.

Madde, vakit, insan ve ortasındaki; sıra, boyut ve münasebetler işimizin temelini sağlamaktadır. Bilgi, işimizin en değerli bütünüdür. Günümüzün hızlı değişen yazılım temelli çalışma platformunda bilgi her şeydir. After Effects Eğitimi, işinizi daha iyi ve hızlı gerçekleştirebilmeniz için sizi ileri taşıyan animasyon, grafik ve tasarım eğitim servisleri sunar.
DenizTendik isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla