Tekil Mesaj gösterimi
Alt 13/06/2016   #1
ilovehuni88
 
Üyelik tarihi: Jun 2016
Yaş: 32
Mesajlar: 27
Seslenenler: 0 Mesaj(lar)
Etiketleyenler: 0 Konu(lar)
Standart Göz Makyajı Modası

Son yıllarda bayanların çoğu, özel bir davete katılacakları zaman gözleri için buğulu göz makyajı tercih etmektedir. Bu göz makyajı sayesinde dudaklarınızda ya da yüzünüzde kamufle etmek istediğiniz bölgeler varsa bunu rahatlıkla yapabilirsiniz. Buğulu göz makyajından istenen etkinin alınabilmesi için tekniği doğru uygulamak gerekir. Bu yazımızda sizlerle buğulu göz makyajı yapmak için çok işinize yarayacak bazı tüyolar paylaşıyoruz. Verdiğimiz bilgilerden yola çıkarak siz de evde profesyonel bir şekilde buğulu göz makyajı yapabilirsiniz.

Siyah veya kahverengi göz kalemi ( açık renk bir far ve siyah ya da kahverengi far )
- Kulak çubuğu ya da fırça
- Rimel
- Buğulu göz makyajı yapmak için kullanabileceğiniz 2 teknik mevcuttur. Bunlardan birisi göz kalemi kullanarak, diğeri de far uygulayarak yapılmaktadır.

Buğulu göz makyajı yapmak için göz kalemi yerine açık renk bir far ve siyah ya da kahverengi far da kullanabilirsiniz. İlk önce gözlerinize normal şekilde göz kalemi çekin. Daha sonra göz kapağınızın iç tarafına açık renk far sürün. Ortadan kaş bitimine kadar olan bölgeye de bir fırça ya da parmağınız yardımı ile siyah ya da kahverengi farı sürün. Son olarak rimel sürerek kirpiklerinizi belirginleştirdikten sonra buğulu göz makyajı tamamdır.

Buğulu göz makyajı yapımı sırasında kaliteli makyaj malzemeleri kullanmanın yanı sıra verdiğimiz tüyolara da dikkat ederseniz kusursuz bir göz makyajı yaparak, bakışlarınızı daha etkileyici hale getirebilirsiniz. Bu makyaj günlük hayatta yaptığınızda biraz abartılı görünebilir, buğulu göz makyajı daha çok gece makyajı için uygundur.
ilovehuni88 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla