Tekil Mesaj gösterimi
Alt 20/07/2016   #1
ilovehuni88
 
Üyelik tarihi: Jun 2016
Yaş: 32
Mesajlar: 27
Seslenenler: 0 Mesaj(lar)
Etiketleyenler: 0 Konu(lar)
Standart Göz Şekline Göre Göz Makyajı Nasıl Yapılır?

Göz makyajı yapılırken dikkat edilmesi gerekenlerden en önemlisi; gözlerin birbirine yakınlığı, uzaklığı ve küçük gözlerdir. Herkesin hayalindeki gözler, yakınlıkları birbirine orantılı ve iri gözlerdir. Bu tip gözlere sahip olamayabilirsiniz fakat uygulayacağınız doğru göz makyajı teknikleri ile hayallerinizi gerçeğe çevirebilirsiniz. Eğer ki gözleriniz birbirine çok yakınsa; kaşlarınızın arasını genişletmelisiniz. Gözlerinizin kuyruk kısmına vereceğiniz yoğunluk, gözlerinizin orantılı görünmesini sağlayacaktır.

Şayet gözleriniz tam tersine birbirine uzak ise, burun köküne süreceğiniz koyu renk fondöteni kaşlara doğru yayarak gözlerinizi istediğiniz görünüme ulaştırabilirsiniz. Özenle sürdüğünüz koyu maskara ile kirpikleriniz de dikkati toplayabilirsiniz. Gözlerinizin iri görünmesini istiyorsanız da gözlerinizin içine aydınlatıcı kalem sürmenizi tavsiye ederim. Kaşlarınızın altına ve kirpik üstlerinize açık tonlar da süreceğiniz far da gözlerinizde iri, çekici görünüm kazandıracaktır. Maskarayı hem alt hem de üst kirpiklerinize sürerek de gözleriniz de iri görünümü sağlayabilirsiniz. Eğer ki gözleriniz çukur ise, göz kapağınıza uçuk bir renk sürerek, çukur bölgenin yukarısına kadar yayın.

Kaşların altına da ışık verecek bir renk sürün, üst kirpiklerin dibine açık renk göz kalemi sürerek çukur görüntüyü yok edin. Eğer ki gözleriniz şişmiş gibi, patlak duruyorsa, göz kapaklarınızı koyu renk ve shiseido mat bir farla boyayarak saklayabilirsiniz. Ufak gözlere sahipseniz, göz kapağınızın bir kısmını aydınlatmalı ve etrafına koyu renk far sürmelisiniz. Kirpiklerinize süreceğiniz rimel ile de gözlerinizin büyük görünmesini sağlayabilirsiniz. Yuvarlak gözleriniz varsa, göz kapağınıza açık renk far sürerek, gözlerinize genişlik kazandırabilirsiniz.
ilovehuni88 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla