Tekil Mesaj gösterimi
Alt 06/11/2016   #1
ahmetcamli
 
Üyelik tarihi: Jul 2016
Mesajlar: 114
Seslenenler: 0 Mesaj(lar)
Etiketleyenler: 0 Konu(lar)
Standart Torrent Film - Torrent Dizi

Türk dizilerinde kalite hızla artarken milyonlarca kişiyi arkasından sürükleyen çok sayıda dizi televizyon ekranlarına yayına başlıyor. Bu diziler genellikle hafta içi akşam saatlerinde yayınlanırken izleyicilerin her zaman ekran başında olma şansı olmuyor. Bu sebeple de internet sitelerine girerek bu dizileri internetten indirerek izlemeyi düşünüyorlar.
Bu işlemler için hizmet veren site Torrent dizi indirme imkânı tanıyor. Bu işlem için herhangi bir ekstra talepte bulunmayan internet sitesi, yerli yapım dizilerin tamamına yakınına sitede yer veriyor. Rahatlıkla kişiler internet sitesinde yer alan arama kısmında aradıkları diziyi bularak indirme işlemine başlayabilirler.

Yabancı Diziler Sitede Yer Alıyor mu?

Son dönemde Türk dizileri kadar yabancı diziler de hayatımıza girmeye başladı. Eski dönemlerde kültür farkından dolayı çok fazla tercih edilmeyen Amerikan dizileri günümüzde özgün hikâyeleri ve yüksek bütçeli çekimleri ile birlikte son derece dikkat çekici oluyor. Aynı Türk dizilerinde olduğu gibi izleyiciler yabancı diziler için de Torent dizi indirme linklerini kullanıyorlar.

Bu linklerden kısa süre içerisinde indirilen dosyalar sonrasında Torrent programında çalıştırılarak indirme işlemi başlıyor. Bu işlemlerin tamamı birkaç dakika sürerken indirme işlemi de internet hızınıza göre farklı süreler içerisinde tamamlanıyor. Eğer bir aksilik çıkmazsa bölümler dünya üzerinde çok fazla kişi tarafından indirildiği için kısa sürede bilgisayarınıza iniyor.

Dizilerin Hangi Bölümleri Sitede Yer Alıyor

Genel olarak dizilerin güncel tarihe kadar yayınlanan tüm bölümleri sitede yer alıyor. Site içerisinde her dizi için özel bir alan olduğundan bu alanlar sürekli olarak güncelleniyor. Güncelleme işlemleri sırasında o gün yayınlanan yeni bölümler siteye ekleniyor ve sonrasında rahatlıkla indirilebiliyor. Eğer kişiler birkaç senedir devam eden bir diziyi izlemeye başlayacaklarsa tüm bölümleri site üzerinden indirmeleri gerekiyor.

Eğer kişiler güncel olarak diziyi takip ediyorlarsa dizilerin yayınlandığı günün ertesinde dizilerin bölümlerini indirebiliyorlar. Yerli diziler için ertesi günün beklenmesine de gerek kalmıyor. Ancak yabancı dizilerin indirilmesi için en az ertesi günün gelmesi gerekiyor. Bu şartlar altında rahatlıkla kişiler dizleri indirerek izlemeye başlayabiliyorlar. Herhangi bir sorun olursa rahatlıkla sitenin yardım bölümü sorununuzu çözecektir.
ahmetcamli isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla