Tekil Mesaj gösterimi
Alt 12/06/2017   #1
Galder
 
Üyelik tarihi: Mar 2017
Yaş: 43
Mesajlar: 11
Seslenenler: 0 Mesaj(lar)
Etiketleyenler: 0 Konu(lar)
Standart Sefaköy Vaillant Servisi

Tüm yıl evinizin en temel ihtiyacı olan kombiler, muhakkak kusursuz çalışmalı ve sizlere kusursuz hizmet vermeli. Mutfağınızdaki ocaktan tutun, tüm musluklardaki sıcak suya, kışın evin ısıtılmasına kadarki bütün bu işlevleri gören tek cihaz; kombidir.

Kombinizin yıl boyunca kusursuz çalışması elbette en önemli unsur. Sadece çalışması değil, sağlığınıza hitap etmesi ve temiz kullanım sunması, hayati tehlike yaratmaması da bir kombinin olmazsa olmazlarındandır. Yaşamınızın sağlıkla idame ettirilmesi için gerekli olan kombi bakımını da evde tek başınıza yapamazsınız. Burada imdadınıza yetişecek olan sadece bir Sefaköy vaillant servisi aramak olacaktır.

İstanbul’un imkan dolu semtlerinden birinde yaşıyorsanız -bunlardan biri de sefaköy ise bunun doğal sonucu olarak size en iyi kombi servisi hizmetini sunacak birçok sefaköy vaillant servisi de mevcut olacaktır. Kombinizin genel hatlarla bakımını, hayati kontrollerini, peteklerinizin bakımını yaptıracağınız her an, firmamız hizmetinizde olacaktır.

Küçükçekmece de Sefaköy vaillant servisi ararsanız firmamız eşsiz hizmetiyle emrinizde olacaktır. 7/24 acil kombi arızalarınızda bir telefonla kapınızdayız. Güler yüzlü personelimizle, sunduğumuz kaliteli hizmetle güveninizi kazanacağımızdan eminiz.

Sizlere her markadan kombinizin kolaylıkla tamirini gerçekleştirir, peteklerinizi yerinde, evinizi yahut işyerinizi kirletmeden kolaylıkla temizleme imkanı sunmaktan gurur duyarız. Garantili hizmetimizle tamir edilen arızanın ardından sizlere 1 yıl garanti de sunuyoruz.

Şirketimiz olarak Sefaköy de tüm marka ve modellerde kombilerinizi, işinde uzman ve profesyonel ekibimizle tamir eder, bakımını yapar, sizlere sağlıklı ve güvenli günler sunmaktan kıvanç duyarız.
Galder isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla