Tekil Mesaj gösterimi
Alt 03/10/2017   #1
bazkriz
 
Üyelik tarihi: Apr 2017
Yaş: 33
Mesajlar: 648
Seslenenler: 0 Mesaj(lar)
Etiketleyenler: 0 Konu(lar)
Standart Koşuyolu Basketbol Kursu

Alanının uzman antrenörleri ile her yaş kategorisine özgü ve özel bir basketbol kursu almak artık son derece kolay. Sizlerde senelerden beri deneyimli ekibi ile hizmet veren ve çocuklarınızın takımlarında lisanslı olarak oynama şansını yakalayabileceği Koşuyolu basketbol ile hemen tanışabilirsiniz.

Sıcak bir aile ortamında, doğru basketbol eğitimi için hem yaz hem de kış dönemi ara vermeden devam ettikleri antrenman programlarına dahil olabilirsiniz. Dilerseniz hafta içi, isterseniz de hafta sonu uygun antrenman saat filimi ile basketbol kursları eğitiminin en iyisine bizimle sahip olabilirsiniz.

Sitemiz içerisinde antrenmanlarımızı yaptığımız tesis ve salon hakkında bilgi alabilir, özel olarak hazırladığımız videolara göz atabilirsiniz. Hali hazırda müsabakalara katılan takımlarımız ile de son bilgileri hemen bulabilirsiniz. Üsküdar ve çevresinde yıl boyu basketbol kurs fiyatları içinde en uygun aidatlarla sizlere destek verdiğimizi söyleyebiliriz.

Aklınızda takılan tüm konu ve sorulara dair yetkili ekibimizi belirtmiş olduğumuz numaradan arayabilir ve 6 -16 yaş çocuk grubuna hemen kaydınızı yaptırabilirsiniz. Kaliteli basketbol için çocuklarınızı sizlerde bize hemen emanet edebilirsiniz.
https://www.kosuyolubasketbol.com/
bazkriz isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla