Tekil Mesaj gösterimi
Alt 05/10/2017   #1
bunge
 
Üyelik tarihi: Jun 2016
Yaş: 34
Mesajlar: 102
Seslenenler: 0 Mesaj(lar)
Etiketleyenler: 0 Konu(lar)
Standart Askere Gidecekler Buraya Uğrasın

Askere gidecekler için garip bir telaş başlamıştır. Acemi birliği nerede olacak, nereye düşeceğim, nasıl bir birlikte olacağım, ne kadar uzağa gideceğim, asker arkadaşlarımda anlaşabilecek miyim gibi sorular aklınızı kurcalamaya başlamıştır. Bir de yanınızda götürecekleriniz var tabi. Ne alacaksınız, nelere ihtiyacınız olacak? Bunları düşünmenize gerek kalmadı çünkü askeri malzeme dükkanı olan Asker Mekanı sizin için her şeyi düşündü.

Askere giderken çantanıza almanız gerekenler, mutlaka yanınızda bulundurmanız gerekenler ve daha birçok şeyi sizin için düşünerek hazır asker paketleri hazırlamışlar. Farklı fiyatlarda, farklı ihtiyaçlara hitap eden özel asker paketleriyle hiçbir eksiğiniz olmadan askere gidebilirsiniz.

En çok merak edilen şey bu hazır paketleri aldığımda birliğe sokabilecek miyim konusu. Evet aldığınız her şeyi içeri sokabilirsiniz çünkü yönetmeliğe aykırı hiçbir ürün hazır paketlerin içerisine eklenmiyor. Tamamen askere gidecek bir bireyin ihtiyaçlarına göre düzenlenmişler.

Bitti mi, bitmedi…

askermekani.com web sitesinde bireysel olarak da alışveriş yapmak mümkün. Askeri malzeme tutkunuz varsa siz de çekinmeden bu siteden alışveriş yapabilirsiniz. Binlerce insan Asker Mekanı sitesinden güvenli bir şekilde alışveriş yapıyor.

bunge isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla