Tekil Mesaj gösterimi
Alt 24/10/2017   #1
bazkriz
 
Üyelik tarihi: Apr 2017
Yaş: 33
Mesajlar: 648
Seslenenler: 0 Mesaj(lar)
Etiketleyenler: 0 Konu(lar)
Standart Metin2 Kaliteli Sunucu Hizmeti

Bir strateji oyunu olan metin2 belli level sayılarından oluşmaktadır. Oyundaki bu levellerin geçilmesi için kesilen canavarlar, madenler, değerli taşlar yer almaktadır. Söz konusu bu canavarlar, madenler ve değerli taşlar oyun içindeki karakteri güçlendirmek için, giydiği eşyalar ve bu eşyaların özelliklerini güçlendirmek için oyunun temel ihtiyaçlarından efsun adındaki nesne çıkmaktadır.

Metin2 oyununun temel amacı, en yüksek seviyeye ulaşıp rakiplerin önüne geçmektir. Leveller her oyun sonunda değişmektedir. Ortalama level sayısı doksan dokuzdur.

Oyunda dört temel karakter vardır. Bu karakterler, savacı, sura, şaman ve Ninja karakterleridir. Karakterlerin ana amacı, ilk önce yüksek seviyeye ulaşıp, üzerlerinde takılı olan zırh, bilezik, kolya, ayakkabı, kılıç, kask gibi itemlerini en iyi şekilde ayarlamaktır.

Oyunu kendiniz kurabilmeniz için, metin2 bilişim kurulmuştur. Söz konusu metin2 sunucu kurabilmek için bir siteye ihtiyaç olacaktır. Metin2 sunucularının kavramları metin2 vps ve metin2 vds olarak ikiye ayrılır. Çok kişiye hitap edilecekse sunucular metin2 vds olarak ayarlanmalıdır. Deneme amaçlı olarak kullanılmak istenirse o zaman metin2 vps kullanılması yeterli olacaktır. Ayrıca oyundaki karakterleri, olabilecek en iyi hale getirdikten sonra satışa çıkarabilir ve oyun oynama yanında, para kazanma yönünü de kullanmış olursunuz.
bazkriz isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla