Tekil Mesaj gösterimi
Alt 25/10/2017   #1
bazkriz
 
Üyelik tarihi: Apr 2017
Yaş: 33
Mesajlar: 648
Seslenenler: 0 Mesaj(lar)
Etiketleyenler: 0 Konu(lar)
Standart Turnike Ve Otomasyon Sistemleri

Kapı otomasyonları ve fotoselli kapı sistemlerinde lider firma olarak sektöre hizmet sunuyoruz. 1994 yılından bu yana tecrübe edindiğimiz elektrik ve elektronik hizmetlerine otomasyon sistemlerini ekleyerek ürün skalamızı genişletiyoruz. Yüksek teknolojiyle üretilmiş güncel ürünleri sizlere sunarak, konfor ve güvenlik sağlıyoruz.

Emo Pazarlama Ürün Kategorileri

Firmamız elektronik kontrol ünitesi ve otomatik geçiş sistemleri ile seçenekleri sunmaktadır. Bariyer sistemleri, otopark bariyerleri, otopark otomasyonu sistemleri, pencere sistemleri, sürgülü kapı ve pencere sistemleri, turnike sistemleri, kanat açılır bahçe kapıları, yana açılır bahçe kapıları ile hizmet sunmaktadır. Taşıt tanıma sistemleri ve otomatik kapı sistemleri, geçiş sistemleri, fotoselli kapı sistemleri, manuel sürme kapı sistemleri ile kaliteli ürün, kaliteli hizmet sunuyoruz.
Emo Turnike Sistemleri

Otomasyon sistemleri firması olarak turnike sistemlerinde çeşitlilik sunarak güvenlik ve şıklık sağlıyoruz. Tansa ve ZK Teknoloji markaları ile ürün çeşitliliğini ekonomik fiyat avantajlarıyla sağlayabilirsiniz. Stadyum turnike, garaj kapısı sistemleri, emniyet turnike, eğitim merkezleri ve okullar için turnike sistemleri, kurum ve şirket turnike sistemleri ve AVM turnike sistem çeşitleri ile hizmet sunuyoruz.
https://www.emopazarlama.com/
bazkriz isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla