Tekil Mesaj gösterimi
Alt 09/04/2018   #1
bazkriz
 
Üyelik tarihi: Apr 2017
Yaş: 33
Mesajlar: 648
Seslenenler: 0 Mesaj(lar)
Etiketleyenler: 0 Konu(lar)
Standart Ankastre Ürün Kurulumu ve Tamiratı istanbuldominoxservisi.org

Ankastre ürünler giderek daha fazla yaygınlaşmaktadır. Sitenin sunduğu hizmetlerden faydalanarak ankastre ürün tamir ve bakım işlemleri konusunda yardım alınabilmektedir. Tasarım özellikleri ve daha kullanışlı olmasından dolayı tercih edilen ankastre ürünlerin, kurulumu ve tamiratı ile ilgili tüm işlemler dominox servis tarafından yapılmaktadır.
Yedek parça ve kurulum hizmetleri
Sunulan hizmetler arasında ankastre ürünlerin kurulumu da yer almaktadır. Müşterilerin ankastre ürünleri site tarafından yönlendirilen uzman personel tarafından, kısa sürede ulaşım sağlanarak kurulmaktadır. Kurulum sonrası müşterilere ankastre ürünlerin kullanımı ile alakalı tüm bilgiler görevli personel tarafından detaylı şekilde anlatılmaktadır.
Aynı şekilde kullanım sonrası arızalanan ya da yedek parçaya ihtiyaç duyulan ürünler ile alakalı tüm sorunlar dominox servisi hizmeti tarafından çözümlenmektedir. Garanti süresi içerisinde bulunan ankastre ürünlerin tamiratı sitenin yönlendirdiği uzman personel tarafından, tamamen ücretsiz şekilde yapılmaktadır.
Ayrıca garanti süresi içerisinde yedek parça temini yapılan ankastre ürünlerin bakım işlemleri de, para talep edilmeden dominox servisi tarafından gerçekleştirilmektedir. Site müşterilerin rahat ve kaliteli hizmet alması için gerekli olan tüm önlemleri almaktadır.
istanbuldominoxservisi.org
bazkriz isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla