Tekil Mesaj gösterimi
Alt 14/04/2018   #1
kombici
 
Üyelik tarihi: Jun 2015
Yaş: 35
Mesajlar: 1.380
Seslenenler: 2 Mesaj(lar)
Etiketleyenler: 0 Konu(lar)
Standart Hakkında bilmeniz gereken diş bakımı önerileri

Dişlerin bir kişi olarak senin hakkında çok şey söylüyor. Gülümsediğinizde veya konuştuğunuzda, dişlerinizin gösterdiği ve şüphesiz iyi bir izlenim bırakmak istediğinizi belirtin. Dişlerin harika görünmesini istiyorsan, onlara bakmak zorundasın ve aşağıdaki makale sana nasıl olduğunu gösterir.

Diş Ağrısına Ne İyi Gelir? Diş Ağrısı İçin Bitkisel Yöntemler - Kartalnews.com

İster inanın ister inanmayın, tükürük aslında dişlerin en iyi arkadaşıdır! Doğal tükürük mineraller, emaye güçlendirici antibakteriyel özellikler ve asidi nötralize etme gücü içerir. 50 yaşın üzerinde bir kadın iseniz, menopoz kuru ağız neden olabilir, bu da, sonra kötü bir nefes yol açar. Özel olarak formüle edilmiş kuru ağız ürünleri, tükürük eksikliğinden kaynaklanan utanç verici kokuların giderilmesine yardımcı olabilir.

Dişlerinize dikkat ettiğinizde emin olmanız gereken şeylerden biri diş ipi kullanmaktır. Dişleriniz arasındaki fazla yiyeceğin diş fırçanızın ulaşamadığı yerden kurtulmasına yardımcı olacağı için bu çok önemlidir. Bu daha iyi bir genel sağlık sağlayacaktır.

Dişleri nazikçe fırçalayın. Dişleri temiz tutmanın en iyi yolu sert fırçalayarak görünse de, bu doğru değildir. Çok sert veya çok sert olan kıllarla fırçalamak ağrıya, tahrişe, diş eti çekilmesine ve sonunda gevşek dişlere neden olabilir. Bunu önlemek için yumuşak naylon kıllı bir fırça kullanın ve fırçalarken hafif, dairesel fırçalama hareketleri kullanın.

İyi bir dişçi güzel gülüşünüzü korumanıza yardımcı olabilir. Diş hekimi ararken, size yardımcı olacak çok sayıda iyi kaynak var. Birinci basamak doktorunuza bölgenizdeki iyi diş hekimine danışmasını isteyin. Ayrıca sigortacınızdan dişhekiminin önerileri için bilgi isteyebilirsiniz.

Diş ipi kullandığınızda, kullandığınız miktar konusunda endişelenmeyin. Eğer yaklaşık 20 inç ölçtüğünüzde, tüm dişlerinizi kolayca temizleyebileceksiniz. İğneyi, her iki orta parmağınızın etrafında döndürerek sabitleyin. Dişlerinizi temizlemek için parmaklarınız arasında bir inç bırakın.

Bazen fırçalama ve diş ipi kullanmak yeterli değildir. Hala plakla ilgili sorun yaşıyorsanız, mağazaya gidin ve size yardımcı olacak bir antimikrobiyal ağız durulayın. Diş bakımı rutinini tamamlamanıza yardımcı olması için paketin üzerindeki talimatlara göre kullanın. Bir gelişme fark etmelisin.

Dişinizden bir veya daha fazlasına dolgu yapmanız gerekiyorsa, akıllıca seçin. Diş renginde kompozit dolgular çekici ve ayrık bir seçenektir. Bununla birlikte, bu tip bir dolgu, çoğu metal dolgudan daha az dayanıklıdır. Metal dolgular da büyük alanlar için daha iyi bir seçenektir. Unutma, bakış her şey değil!

Diş ipi veya kürdanı yanınızda bulundurun. Evden uzakta olduğunuz ve yemek yediğinizde ve muhtemelen dişleriniz arasında sıkışmış yiyecekler olduğu zamanlar vardır. Bir kürdan ya da yemeğiniz varsa, dişlerinizle herhangi bir sorun çıkarmaya başlamadan önce bu yiyeceği alabilirsiniz.

Arkadaşlarınızı ve ailenizi, yakındaki diş hekimini tavsiye ettikleri şeyleri bilmelerini isteyin. Ağız geribildirimi ve kişisel deneyimlerinizle ilgili sözler genellikle yerel diş hekimlerinden bekleyebileceğiniz işlerin kalitesinin en iyi göstergesidir. Çevrimiçi yorumları ve topluluk odaklı forumları yanı sıra diğer deneyimlerini kontrol edin.

Dişlerin bakımı söz konusu olduğunda, yapabileceğiniz en iyi şey dişlerinizi günde iki kez fırçalamaktır. Çoğumuz her sabah fırçalamak konusunda iyidir, ama çoğu insan neredeyse gece fırçalamayı seçmez. Geceleri dişlerinizi fırçalamıyorsanız, gün boyunca topladığınız tüm bakterilerin gece boyunca üremesine izin veriyorsunuz.

Ağzınızın ve dudaklarınızın çok kuru olduğunu fark ederseniz, diş hekiminize bundan bahsedin. İlaç alıyorsanız, nedeni olabilir. Diş hekiminiz, ilaçlarınızın kuru ağıza neden olup olmadığını size söyleyecektir ve size nasıl davranacağınızı belirlemenize yardımcı olabilir.

Yukarıdaki bilgileri kullanarak güzel dişlere sahip olduğunuzdan ve dünyaya güzel gülüşler yaptığınızdan emin olabilirsiniz. Sağlıklı bir ağza sahip olduğunuzdan emin olmak için bu ipuçlarını deneyin. İkinci bir diş dizini yetiştirmiyorsun, sahip olduğun şeylerle ilgileniyorsun.
kombici isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla