Tekil Mesaj gösterimi
Alt 14/04/2018   #1
bazkriz
 
Üyelik tarihi: Apr 2017
Yaş: 33
Mesajlar: 648
Seslenenler: 0 Mesaj(lar)
Etiketleyenler: 0 Konu(lar)
Standart Organizasyon İşleriniz Bize Emanet hayatorganizasyon.com

Özel günlerinizde organizasyon işlerinizi üstlenmek üzere gerçekleştirdiğimiz birçok farklı mekân ve ayrı konseptler ile birlikte dilediğiniz tema üzerinden bütün işlerinizde yanınızdayız. Sünnet düğünü gibi özel günleriniz için hazırladığımız pek çok farklı konsept üzerinden dilediğinizi tercih edebilir, aradığınız bir çok farklı özellik ile birlikte özel günlerinizi kişiselleştirebilirsiniz. Balon süsleme ile ilgili harfli balonlar ile özel günlerinizi kişiselleştirebilmek adına firmamız ile iletişime geçebilirsiniz.
Organizasyon Hizmetlerimiz
Organizasyon firması olarak sizlerin özel günlerinizi düzenlemek amaçlı verdiğimiz hizmetler içerisinde sünnet organizasyonu nişan organizasyonu, kına gecesi organizasyonu, açılış organizasyonları ve düğün organizasyonları gibi birçok farklı seçenek bulunur. Sünnet düğünlerinde yapılan organizasyon işlemlerinde hizmetinize sunduğumuz sünnet tahtı kiralama işlemi ile kiralama işlemi de yaparak bu özel günler içerisinde farklılık yaratabilirsiniz.
Kına tahtı kiralama, düğün tahtı kiralama, mehteran takımı kiralama, müzik grubu organizasyonu, masa sandalye süsleme, balon süslemeleri de verdiğimiz organizasyon hizmetleri içerisinde yer almakta ve sizlere en iyi şekilde hizmet vermeye çalışmaktayız.
hayatorganizasyon.com
bazkriz isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla