Tekil Mesaj gösterimi
Alt 02/01/2019   #1
sediseo
 
Üyelik tarihi: Dec 2018
Mesajlar: 5
Seslenenler: 0 Mesaj(lar)
Etiketleyenler: 0 Konu(lar)
Standart İstanbul tenteci

İnsanların mekanlarında sıklıkla kullandığı şeylerden bir tanesi de tentelerdir. Tente sayesinde her zaman için mekana farklı bir görünüm kazandırılır ve ihtişamlı bir hava verilir.

Tente, genellikle olumsuz hava şartlarından korunmak için bir üzerine gerilen bez, naylon gibi malzemelerden yapılmış örtüdür. Daha geniş anlamda tente; dış ortamlarda bizi güneşin sıcağından, rüzgârdan ve yağmurdan korumak için kullanılan bez, branda, naylon ya da muşambadan yapılmış örtülerdir. Tentelerin birçok farklı kullanımı olduğu gibi bununla paralel olarak birçok farklı çeşidi de vardır. Özellikle kapalı alandaki sigara yasağından sonra kafe ve restoran gibi iş yerlerindeki özel bölmelerde ve bunların iç ve dış bahçelerinde, havuz kenarlarında, plajda işyerlerinin balkon veya teraslarında çok sık olarak kullanılmaktadır. Tenteler sabit veya ayaklı olacağı gibi duvara monte edilmiş ve manüel olarak bir kol yardımıyla veya otomatik olarak kumanda yardımıyla açılır kapanır şekilde de kullanılmaktadır.



Kaliteli bir tenteci bulduğunuz zaman onunla çalışarak son derece ihtişamlı bir görünüme sahip olabilirsiniz. Bu görünüme en iyi şekilde sahip olmak isteyenler istanbul tenteci hizmeti alarak istediklerine ulaşabilirler.

sediseo isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla