Tekil Mesaj gösterimi
Alt 17/09/2019   #1
skirubo
 
Üyelik tarihi: May 2019
Yaş: 26
Mesajlar: 220
Seslenenler: 0 Mesaj(lar)
Etiketleyenler: 0 Konu(lar)
Standart Hafriyat Firmaları, Yıkım Firmaları

Yıllardır bu iş alanında çalışan hafriyat firmaları olarak biz bir araya gelerek deneyim ve bilgi birikimlerimizi ortaya koyarak yıkım firmaları olarak hafriyat alanında hizmet etmeye başladık. Kurulduğumuz günden bu yana yüzlerce yıkımı ve hafriyat taşınmasını en iyi şekilde, kazasız ve sorunsuz bir şekilde tamamlamış olmanın haklı gururu ile çalışmalarımızı işinde uzman çalışanlarımız, teknik kadromuz ve güçlü makine parkımızı ile devam etmekteyiz

Ülkemizde henüz kuralları oturmamış olan yıkım sektöründe faaliyet gösteren zorlu rekabet ortamında güvenliğimizden ve kurallarımızdan taviz vermeden çalışmalarını yürüten firmamız, güvenliği ve kalitesini de sabitleyerek bunlara taahhüt altına almıştır.

Yıkım firmaları olarak inşaat alanında yapı yıkımları dalında faaliyetlerine başlayarak büyük bir gayretle asla taviz vermediği iş disiplini ve işinde uzman, teknik kadrosu ile birçok projeyi başarı ile sonuçlandırmıştır.

Ülkemizde son yıllarda kentsel dönüşümlerin artışı ile, deprem riski taşıyan bölgelerde depreme dayanıklı binaların inşa edilmesi ve modern şehirleşmeye uymayan kontrolsüz (kaçak) yapılaşmanın artmasıyla birlikte yıkım faaliyetlerinde de artış yaşanmıştır. Yıkım alanı bugüne kadar yıkım faaliyetlerinin çok az olmasından dolayı sektöründe gelişme sağlamıştır. Halen yapı yıkımlarının işin ehli olmayan acemi kişilerle bilinçsizce yapılmaktadır.

Firmamızın, ilk ve tek hedefi ise bünyesinde oluşan uzman personel ve teknik personel kadrosu eşliğinde geliştirilmiş geniş makina parkuruyla yıkım sektörünü en iyiye taşımaktır.
skirubo isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla