Tekil Mesaj gösterimi
Alt 26/09/2019   #1
blueeye
 
Üyelik tarihi: Sep 2019
Mesajlar: 20
Seslenenler: 0 Mesaj(lar)
Etiketleyenler: 0 Konu(lar)
Standart Sağlıklı doğum günü pastası

Sağlıklı Doğum Günü Pastası

Çocuk, genç yaşlı herkesin severek tükettiği lezzetler arasında yer alan pastalar, bunun yanı sıra yüksek kalorisi ile de can sıkmaktadır. Ancak bu eşsiz lezzeti hem sağlıklı hem de keyifli bir hale getirmek mümkün. Son zamanlarda daha çok dikkat çeken sağlıklı butik pasta tasarımları, tüm özel günler için hazırlanabilmektedir.

Sağlıklı Butik Pasta Siparişi

Doğum günlerinin olmazsa olmazı olan pastalar, içerisinde yer alan malzemeler nedeni ile çok sağlıklı bir tüketim sunmamaktadır. Süsleme noktasında kullanılan şeker hamurları da aynı şekilde sağlıksız gıdalar arasında yer almaktadır. Özellikle çocukların bu gıdaları tüketmeleri bazı hastalıkların riskinin artmasına etken olabilir.

Çocukların göz ve damak zevkine uygun olarak hazırlanan sağlıklı doğum günü pastası tarifi ile bu risklerden uzak durarak damakları şenlendirmeniz mümkün.

Alerji Dostu Pastalar

Pasta tüketiminde en çok rastlanan sorunlardan bir diğeri ise alerjik durumu olan çocuklara verdiği zarardır. Bu amaçla hem yetişkin hem de çocuklar için özel içerikler ile hazırlanan sağlıklı butik pastalar, anti-alerjik özelliği ile güvenle tüketim imkanı sunuyor.

Sağlıklı butik pasta hazırlığında en çok dikkat edilen konuların başında malzemelerin seçimi gelmektedir. Yumurta ve süt ürünleri olmadan da artık çok leziz pastalar hazırlamak mümkündür. Siz de özel günleriniz için sağlıklı doğumgünü pastası sipariş ederek bu lezzete ortak olma fırsatı elde edebilirsiniz.
blueeye isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla