Biricik Forum Sitesi Biricik Paylaşım ve Eğlence Forum  

Go Back   Biricik Forum Sitesi Biricik Paylaşım ve Eğlence Forum > Kültür & Sanat & Tarih > Biyografiler > Sanatçılar

Kullanıcı Etiket Listesi

Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 01/10/2016   #1
 
Düş - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Oct 2016
Yaş: 30
Mesajlar: 22
Seslenenler: 0 Mesaj(lar)
Etiketleyenler: 0 Konu(lar)
Standart Hande Kaptan

Hande Kaptan (d. 1 Ocak 1985, Ankara) Bilkent Üniversitesi Müzik ve Sahne Sanatları Fakültesi Tiyatro Anasanat Dalı Oyunculuk Bölümü mezunu, Türk tiyatro, sinema ve dizi oyuncusu.



Hayatı

Kaptan 1 Ocak 1985'te Ankara, Türkiye'de doğdu. Bürokrat bir baba ve öğretmen bir annenin tek çocuğudur, bir kedisi vardır. İlköğretim ve lise eğitimini TED Ankara Koleji'nde tamamlamıştır. 2006 yılında Gazi Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Kamu Yönetimi Bölümü'nden mezun olmuştur ve o yıl Bilkent Üniversitesi Müzik ve Sahne Sanatları Fakültesi Tiyatro Anasanat Dalı Oyunculuk Bölümü'nü burslu olarak kazanmıştır. Eşzamanlı olarak Gazi Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü İnsan Kaynakları Yönetimi Bölümü'nde yüksek lisans yapmıştır, tez çalışması halen sürmektedir. Çocukluğundan beri dans etmektedir ve Türkiye Dans Federasyonu'nun lisanslı Latin Amerikan dansçısı olarak birçok yarışmada derece elde etmiştir. Son yıllarda kendini Flamenko dansına adamıştır. Aynı zamanda dans eğitmenliği yapmaktadır. İngilizce,Almanca ve İspanyolca bilmektedir ve bu dillerde oynabilmektedir. Şan, eskrim, sahne dövüşü, binicilik, yoga eğitimi vardır. Sunuculuk ve seslendirme yapmaktadır.

Kariyeri

2010 yılında Bilkent Üniversitesi Müzik ve Sahne Sanatları Fakültesi Tiyatro Anasanat Dalı Oyunculuk Bölümü'nden mezun olduktan sonra Behzat Ç. Bir Ankara Polisiyesi 7. bölümde Aslı Temir karaketerini oynamıştır.

2011 yılında Akasya Durağı111. bölümde Songül karakterini, Kurşun Bilal 3. bölümde Defne karakterini ve Muhteşem Yüzyıl dizisinin 2.sezonunda Carmina karakterini oynamıştır. Oynadığı kısa metrajlı Yeşil Çamın İğnesi filmi Çek Bakalım yarışmasında birincilik elde etmiştir. Tofita internet reklamında da oynamıştır.

2012 yılında Hasan Karacadağ'ın senaryosunu yazdığı ve yönettiği ve 22 Mart 2013'de vizyona girecek olan El-Cin sinema filminde başrollerden birini oynamıştır. Mahsun Kırmızıgül'ün yapımcılığını yaptığı ATV ekranlarında yayınlanan Benim İçin Üzülme dizisinde 'Filiz' karakterini canlandırmıştır.
Şimdiler de Show TV'de yayınlanan "Yılanların Öcü" adlı dizide Şerife adlı karakteri canlandırmaktadır.
Düş isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Cevapla


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık



Tüm Zamanlar GMT +4 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 04:22.

sohbet - beyaz magazin
etanj armatür - ankara acil diş - istanbul böcek ilaçlama - nikah güvercini - plastik çember - güvercin kümesi - chat siteleri - ikinci el elektrik malzemeleri - sultangazi evden eve

SEO by vBSEO 3.6.1