Biricik Forum Bilgi Paylaşım ve Eğlence  

Go Back   Biricik Forum Bilgi Paylaşım ve Eğlence > Kadınlar Dünyası > Yemek Tarifleri > Tatlı & Pastalar

Kullanıcı Etiket Listesi

Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 13/06/2015   #1
 
emeL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Jun 2015
Bulunduğu yer: Gökyüzü
Yaş: 30
Mesajlar: 6
Seslenenler: 1 Mesaj(lar)
Etiketleyenler: 0 Konu(lar)
Standart Elmalı kup

malzemeleri;

4 kırmızı elma
2.5 su bardağı süt
1 kibrit kutusu kadar loğusa şekeri
1 su bardağı toz şeker
2.5 çorba kaşığı pirinç unu
1 çorba kaşığı ile antep fıstığı
Hazırlanışı;

Elmaları ortadan iki yekesip soyun ve çekirdekli kısımlarını temizleyin. Kararmamaları için limonlu suda bekletin. Çekirdeklerini ve loğusa şekerini iki subardağı suda eriyene kadar kaynatın. Elmaları ekleyip rengi kızarana ve yumuşayana kadar pişirin. Süt şeker ve pirinç ununu tencereye alıp iyice çırpın. Kısık ateşte devamlı karıştırarak üzeri göz göz olana kadar pişirin. Yarım elmaları servis kaselerinin dibine yerleştirin. Üzerlerine muhallebiyi paylaştırın. Kalan elmalar muhallebinin üzerine yerleştirip antep fıstığıyla süsleyin. Buzdolabında 30 dakika bekletip servis yapın. Elmalı kup artık hazır afiyet olsun.


emeL isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Cevapla


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık



Tüm Zamanlar GMT +4 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 02:45.

Chat Siteleri - şifresiz sohbet siteleri - evlilerle sohbet - karadeniz chat - türk sohbet - gurbet sohbet - çet siteleri - çemberleme makinası

SEO by vBSEO 3.6.1