Biricik Forum Sitesi Biricik Paylaşım ve Eğlence Forum  

Go Back   Biricik Forum Sitesi Biricik Paylaşım ve Eğlence Forum > Webmaster Dünyası > Web sitelerinden son haberler ve gelişmeler

Kullanıcı Etiket Listesi

Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 24/02/2020   #1
 
Üyelik tarihi: Dec 2018
Yaş: 27
Mesajlar: 59
Seslenenler: 0 Mesaj(lar)
Etiketleyenler: 0 Konu(lar)
Standart Küçükkuyu'ya Dair Her Şey - KucukKuyuRehberim

Küçükkuyu oldukça sevilen bir nokta. Bu noktada birçok mekân ve aktivite ise ziyaretçilerin ortak noktası haline geldi. Burada tatil yapmak isteyenler için Küçükkuyu otelleri ideal bir seçenek oluyor. Rehber sitesi üzerinde konaklama, cafe, alışveriş ve servis gibi pek çok yere anında tek tıkla ulaşım sağlayabilirsiniz. Bilindiği gibi Küçükkuyu Çanakkale'nin seçimli noktalarından birisi olarak genellikle tatil için ideal oluyor. Yeşilyurt otelleri de bu bölgede tercih edilen konaklama yerleri arasında ilk sıralarda oluyor.

Tarihi ile âdeta herkesi büyüleyen bu bölgede aynı zamanda Yunan kalıntıları da bulunuyor. Tarih mirası geniş olan merkezler arasında yerini alıyor. Küçükkuyu’ da Adatepe otelleri tek seçenek olmuyor. Apartlar ve günlük evler gibi seçeneklerde konaklama kategorisinde yer alıyor. Sanayileşme gibi şehir gürültüsünden uzak olan ve temiz havası ile âdeta insanları mest eden bu nokta ülkemizin değerli tatil beldelerinden sadece birisi oluyor.

Bu tatil beldesinde zaman geçirmek, şehrin gürültüsünden uzaklaşmak istiyorum diyorsanız en doğru seçimi yapacaksınız. Assos otelleri ve diğer tüm mekânlar için bizi ziyaret edebilirsiniz.
enesk001 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Cevapla


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık



Tüm Zamanlar GMT +4 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 21:42.

sohbet - beyaz magazin
etanj armatür - ankara acil diş - istanbul böcek ilaçlama - nikah güvercini - plastik çember - güvercin kümesi - chat siteleri - ikinci el elektrik malzemeleri - sultangazi evden eve

SEO by vBSEO 3.6.1