Biricik Forum Sitesi Biricik Paylaşım ve Eğlence Forum  

Go Back   Biricik Forum Sitesi Biricik Paylaşım ve Eğlence Forum > Webmaster Dünyası > Web sitelerinden son haberler ve gelişmeler
Kayıt ol Yardım Topluluk Ajanda Bugünki Mesajlar Arama

Kullanıcı Etiket Listesi

Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 08/03/2020   #1
 
resthit - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Sep 2015
Mesajlar: 562
Seslenenler: 1 Mesaj(lar)
Etiketleyenler: 0 Konu(lar)
Standart Kişisel Gelişim

Modern dünyanın içerisinde yer alan kaygılarımız, gözlemlerimiz ve çalışma hayatımız neticesinde hepimizin hayatı psikolojik bir merkeze dayanmaktadır. Bu alanda iş görüşmesi tekniklerinden, çalışma hayatımızdaki etkilere kadar yer alan kişisel gelişim evresi, psikolojimizi onarmamızı, motive olmamızı ve modern dünya içerisinde başarılı bireyler olma yolunda ilerlememizi sağlayacaktır.
Kişisel Gelişim İle Öz Güven Gelişimi
Çocukluğumuzdan yetişkinlik dönemimize kadar yaşadığımız bütün olumlu ve olumsuz süreçler, öz güvenimiz üzerinde etki etmektedir. Hem psikolojik hem de fiziksel olarak sosyal alanda yer almamız, insanlarla uyum sağlamamız bizi güven noktasına taşır. Öz güven gelişimi, kişisel gelişim için önemli noktalardan biri olarak, varlığımızı kanıtlamamızı, kendimizi sevmemizi ve başarılı olmamızı sağlayacak püf noktaları yakalamamızı sağlayacaktır.
Sosyal İlişkilerimiz
Aşk ve iş ilişkilerimizdeki varlığımızın, sosyal alandaki rolümüzün farkında olmak, ben merkezci yaklaşımlarımızın nedenlerini araştırmak insan ilişkilerimizin de temelini oluşturacaktır. Bu noktada iş hayatımızı, ev yaşantımızı ve arkadaşlık ilişkilerimizi sorgularken, çözümler üretebileceğimiz bir bireye dönüşmek için kendimizi geliştirmemiz, sosyal ilişkilerimizde de başarıya ulaşmamıza destek olacaktır.
Kendini Sevmek Nedir?
Genel olarak bir felsefi düşünce olarak ortaya çıkmış olan ‘’Kendini sevmek’’ aslında psikolojik olarak kendini yetersiz bulan kişilerin kendini keşfetmesi için bir kapı olmaktadır. Kendini sev modosuyla yola çıkmak değil, içimizdeki sırları keşfedecek kitaplar, psikolojik makaleler ve yorumlarla tanışmak için bizimle yolculuğa çıkabilirsiniz.
resthit isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Cevapla


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık



Tüm Zamanlar GMT +4 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 13:47.

sohbet - beyaz magazin
etanj armatür - ankara acil diş - istanbul böcek ilaçlama - nikah güvercini - plastik çember - güvercin kümesi - chat siteleri - ikinci el elektrik malzemeleri - sultangazi evden eve

SEO by vBSEO 3.6.1