Biricik Forum Sitesi Biricik Paylaşım ve Eğlence Forum

Biricik Forum Sitesi Biricik Paylaşım ve Eğlence Forum (https://www.biricik.gen.tr/)
-   Web sitelerinden son haberler ve gelişmeler (https://www.biricik.gen.tr/web-sitelerinden-son-haberler-ve-gelismeler/)
-   -   En Ucuz Minecraft Hesabı (https://www.biricik.gen.tr/web-sitelerinden-son-haberler-ve-gelismeler/10567-en-ucuz-minecraft-hesabi.html)

lovetography 11/03/2020 15:05

En Ucuz Minecraft Hesabı
 
Minecraft, bu oyunu Türkçesiyle tanımlayacak olursak eğer her şeyi yapabileceğini bir hayal dünyasına tek kişilik giriş bileti diyebiliriz. Minecraft Türkye'de çıkış yaptıktan kısa bir süre sonra internet kullanıcılarının fazlasıyla dikkatini çekmeyi başaran nadir oyunlardan biridir. Microsoft'un markasının altına geçtikten sonra da kendini geliştirmeye devam eden Minecraft bugün en popüler oynanan bilgisayar oyunları arasında yer alıyor.

Evet Minecraft'ı offline olarak oynamak oldukça zevkli olabilir yine de online deneyimi yaşamak ve diğer oyuncularla kıyasıya Minecraft zevkine yaşayabilmeniz için online bir Minecraft hesabına sahip olmanız gerekiyor. Bu arada da karşınıza el yakan fiyatlar çıkıyor. Tabii bunun da kolay bir yolu var.

Resmi olarak bir Minecraft hesabı almak yerine Minecraft forumlarında hesabı çok daha uygun fiyatlara sunan firmalar aracılığıyla da kendinize orjinal ve uygun fiyatlı bir Minecraft hesabımı satın alabilirsiniz. Örneğin minecraftity isimli internet sitesi orjinal Minecraft hesaplarını düzenlenmiş şekilde ve çok daha uygun fiyatlarla sunuyor. Üstelik mobil ödeme ve PayPal gibi popüler ödeme sistemleri ile birlikte de kolayca çalışabiliyor.


Tüm Zamanlar GMT +4 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 08:05.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by vBSEO 3.6.1
User Alert System provided by Advanced User Tagging v3.2.0 (Lite) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2024 DragonByte Technologies Ltd. Runs best on HiVelocity Hosting.