Biricik Forum Sitesi Biricik Paylaşım ve Eğlence Forum  

Go Back   Biricik Forum Sitesi Biricik Paylaşım ve Eğlence Forum > Webmaster Dünyası > Web sitelerinden son haberler ve gelişmeler

Kullanıcı Etiket Listesi

Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 12/03/2020   #1
 
Üyelik tarihi: Sep 2019
Yaş: 36
Mesajlar: 894
Seslenenler: 0 Mesaj(lar)
Etiketleyenler: 0 Konu(lar)
Standart Avrupa Rüyası "İngiltere Turu"

Avrupa Rüyası İngiltere Turu ile 20 Şehir Gezmek İster misiniz?

Britanya adasında yer alan 5 ülkeyi tek seferde gezebileceğiniz bir tur olduğunu biliyor muydunuz? Avrupa Rüyası İngiltere turu ile 10 gün boyunca İngiltere, İrlanda, İskoçya, Galler ve Kuzey İrlanda'yı gezebilirsiniz.

Her sabah başka ülkede uyanmak hayaliniz varsa Avrupa Rüyası Büyük Britanya ve İngiltere turu ile gezmenin en güzel yanı; 1 Euro dahi ekstra ücret ödemeden seyahat etmeniz. Üstelik Büyük Britanya turunuz boyunca size profesyonel kokartlı rehberlerde eşlik ediyor ve Birleşik Krallık'nın Londra, Glasgow, Edinburgh, Dublin, Belfast, Cardiff gibi popüler şehirlerinde 4 ve 5 yıldızlı otellerde konaklıyorsunuz. Konakladığınız rüya şehirlerde sabah kahvaltıları içinde ayrıca bir ücret ödemiyorsunuz. Gidiş - dönüş Türk Hava Yollarıyla Londra uçuşlu olan turu kaçırmayın!

Avrupa Rüyası İngiltere Turu Gezilecek Yerler

İngiltere (Londra, Liverpool, York, Manchester, Newcastle, Stratford-upon-Avon, Oxford, Chester, Notthingham, Durham, Northumberland), İskoçya (Edinburgh, Glasgow, Stirling, Falkirk), Kuzey İrlanda (Belfast, Devler Kaldırımı), İrlanda (Dublin) ve Galler'i (Cardiff).

İngiltere'de yaşayan profesyonel rehber eşliğinde Londra, Glasgow, Edinburgh, Dublin, Belfast, Cardiff gibi Britanya'nın popüler şehirlerini gezeceksiniz. Harry Potter filmlerine ev sahipliği yapan Oxford'u, The Beatles efsanesinin doğduğu Liverpool'u, Sherlock Holmes'la ünlü Londra'nın Baker Street 221 B'i, Shakespeare'nin doğduğu yer Stratford-upon-Avon ve daha fazlasını göreceksiniz.

Avrupa Rüyası'nın Büyük Britanya ve İngiltere turu için*https://www.avruparuyasi.com.tr/britanya-turu sitesinden bilgi alabilirsiniz.

0850 840 18 06*iletişim numarasından Avrupa Rüyası yol danışmanlarıyla iletişim kurarak size uygun Avrupa turunu ve uygun tarihi seçerek tura katılımınızı gerçekleştirebilirsiniz.
deniz isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Cevapla

Etiketler
oyun siteleri, sfdf


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık



Tüm Zamanlar GMT +4 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 12:48.

sohbet - beyaz magazin
etanj armatür - ankara acil diş - istanbul böcek ilaçlama - nikah güvercini - plastik çember - güvercin kümesi - chat siteleri - ikinci el elektrik malzemeleri

SEO by vBSEO 3.6.1