Biricik Forum Sitesi Biricik Paylaşım ve Eğlence Forum

Biricik Forum Sitesi Biricik Paylaşım ve Eğlence Forum (https://www.biricik.gen.tr/)
-   Web sitelerinden son haberler ve gelişmeler (https://www.biricik.gen.tr/web-sitelerinden-son-haberler-ve-gelismeler/)
-   -   Ankara Tabela (https://www.biricik.gen.tr/web-sitelerinden-son-haberler-ve-gelismeler/10600-ankara-tabela.html)

porsuk53 14/03/2020 20:04

Ankara Tabela
 
Roy Reklam 2016 Ankara'da bir rengin içinden çıktı. Tüm dünyadaki gelişmeleri takip ederken bir yandanda Ankara'daki kitlelere bunları anlatarak hem müşterilerini hemde kendi farklarını ortaya koymaya başlamıştır. Ankara'nın önde gelen firmaları tarafından fark edilen Roy Reklam kendini geliştirme amacını hiç bir zaman unutmamakla kendini yenilemeye devam etmiştir ve ankara tabela konusunda başarılı olmuştur..

Çalışanlarımız, müşterilerimiz, tedarikçilerimiz ve diğer iş ortaklarımızla ilişkilerimizi şeffaflık, süreklilik, karşılıklı güven ve dürüstlük esasına göre yürütürüz.

MÜŞTERİLERİMİZ VELİNİMETİMİZDİR.

İşletme | Çalışan | Müşteri

Şirketimizin ve müşterilerimizin uzun vadeli ve sürekli başarısında en etkili faktör olduğuna inandığımız ürün ve hizmet kalitemizin üstünlüğünü sürekli kılmak.

Değerlerimiz

Güvenilirlik, Duyarlılık, Müşteri Odakllık, Açıklık, Çözüm Odaklılık, Tutkulu Olmak, Esneklik

Kalite Politikamız

Müşterilerimizin ihtiyaç ve beklentilerini, en uygun çözümler ile uçtan uca karşılamak, Verimliliği sağlamak, Çalışan ve müşteri memnuniyetini arttırmak, Kalıcı müşteriler edinmek...

Neden Başarılıyız?

Roy Reklam Aynı fikri iki kere uygulamaz Orjinalliği ve kaliteden ödün vermektense kepenkleri kapatırız. İstekleri ve görüşlere her zaman açığız ama mantıksıza da dur demesini biliriz. Müşterilerimize gereksiz fazla para harcatmamayı prensip haline getirir ve en güzel reklamın en iyi projenin etüdünü günlerce çalışarak proje sunarız. Roy Reklam proje amaçlarını ve fikirlerini mücevher gibi saklamaz, ekibimizle müşterilerimize gönüllü eğitim veririz. (Biliriz ki, kaliteyi seçebilen ve kıymet veren ancak bilinçli müşterilerdir) Çalışanlarımızı kendini geliştirebilen kişiler arasından özenle seçeriz.


Tüm Zamanlar GMT +4 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 22:20.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by vBSEO 3.6.1
User Alert System provided by Advanced User Tagging v3.2.0 (Lite) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2024 DragonByte Technologies Ltd. Runs best on HiVelocity Hosting.