Biricik Forum Sitesi Biricik Paylaşım ve Eğlence Forum

Biricik Forum Sitesi Biricik Paylaşım ve Eğlence Forum (https://www.biricik.gen.tr/)
-   Web sitelerinden son haberler ve gelişmeler (https://www.biricik.gen.tr/web-sitelerinden-son-haberler-ve-gelismeler/)
-   -   Teen Wolf İzle (https://www.biricik.gen.tr/web-sitelerinden-son-haberler-ve-gelismeler/1061-teen-wolf-izle.html)

tamerbaba66 22/11/2015 00:28

Teen Wolf İzle
 
En kaliteli siteler serimize hepiniz hoşgeldiniz. Teen Wolf İzle için bizim sitemize gelebilirsiniz. En kaliteli site olarakta bilinmekteyiz. Türk gençliğinin ilgiyle takip ettiği bir dizidir Teen wolf izlerken gerçek bir zevk veren yabancı dizidir. Herkezin mutlaka izlemesi gereken kurtadam dizilerine bir örnektir. Diğer yandanda gençlik dizidir diyebiliriz. Olay lise üniversite çağındaki gençler örgüsünde geçmektedir. Adındanda anlaşılacağı gibi 10 lu yaşlar demektir teen. Konusu: Scott McCall bir gün bir kurtadam tarafından ısırılır fakat bu bir tesadüf değildir Scott McCall seçilmiş kişidir. Scott özelliklerini yavaş yavaş tanımaktadır. Başlarda çok zorlanmaktadır kurtadam kılığına bürününce gözünü kan hırsı alır ve herkeze saldırır kendini kontrol edemez fakat bunu kontrol etmeyi zamanla öğrenir. Kurtadam kılığında ise ekstra birçok özelliğe kavuşur tüm sesleri duyar koku alma duyusu hassaslaşır gibi birçok özellik yüklenir bu gence. Diziyi sitemizden izleyebilirsiniz. http://www.dizivia.com/dizi/yabanci-...teen-wolf-izle için bu adresi kullanabilirsiniz.


Tüm Zamanlar GMT +4 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 11:09.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by vBSEO 3.6.1
User Alert System provided by Advanced User Tagging v3.2.0 (Lite) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2024 DragonByte Technologies Ltd. Runs best on HiVelocity Hosting.