Biricik Forum Sitesi Biricik Paylaşım ve Eğlence Forum  

Go Back   Biricik Forum Sitesi Biricik Paylaşım ve Eğlence Forum > Webmaster Dünyası > Web sitelerinden son haberler ve gelişmeler
Kayıt ol Yardım Topluluk Ajanda Bugünki Mesajlar Arama

Kullanıcı Etiket Listesi

Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 01/04/2020   #1
 
Üyelik tarihi: Sep 2019
Yaş: 36
Mesajlar: 894
Seslenenler: 0 Mesaj(lar)
Etiketleyenler: 0 Konu(lar)
Standart Güvenlik Kamera Sistemleri İzmir

Güvenlik Kamera Sistemleri İzmir

Kamera sistemleri artık hemen her yerde kullanılan ve güvenlik dışında da bir çok alanda bizlere hizmet veren, deyim yerindeyse bizlerin közü kulağı olmuş durumundadır.

Sadece güvenlik amacı ile değil, güvenlik artık sadece kamera sistemlerinin yaptığı işlerinden bir tanesidir. Kamera sistemlerini evde çocuk ya da bakıcı takibi için kullanabilirsiniz, apartmanınızın güvenliğini sağlamak için kullanabilirsiniz, personellerinizin iş takipleri için de kullanabilirsiniz.

İzmir ve çevre illerde güvenlik kamerası, hırsız alarm sistemleri ve yangın algılama sistemleri konusunda hizmet veren Doruk Elektronik Güvenlik Sistemlerinden Güvenlik Kamerası İzmir

yaptığınız tüm alışverişlerde iki yıl bire bir değişim garantisi veriyor. Ayrıca yaptığınız tüm işlemlerde bütün banka kredi kartları ile vade farksız altı eşit taksitte ödeme sunuyor.

Doruk Elektronik olarak diğer zayıf akım sistemleri; Kablosuz internet sistemleri, Ses ve Acil Anons Sistemleri, Görüntülü Kapı Konuşma Sistemleri, Diafon ile İnterkom Sistemler konularında da hizmet vermekteyiz.

IP,HD-TVI, HD-CVI ve Analog HD AHD Kamera Sistemleri

IP ve Analog olmak üzere ikiye ayrılan sistem, kendi aralarında da bölümlere ayrılmıştır. Analog kameralarda; AHD (analog HD), HD-TVI, HD-CVI olarak üç bölümde incelenebilir. AHD sistemler fiyatları diğer markalara göre daha düşüktür, genellikle piyasada çok olmasının nedeni açık kodlu ve fiyatının diğerlerine göre düşük olmasındandır. HD-TVI lisanslı ürünler Hikvision Firması tarafından geliştirilmiştir. AHD teknolojisine göre daha net ve pürüzsüz görüntü sunar. HD-CVI ise Dahua firmasının lisansındadır. Bu üründe HD-TVI ile aynı kaliteye sahiptir.

Kamera Sistemi İzmir IP kameralara ise en yüksek teknolojiye sahip kameralardır. Bu sistemlerde alt yapı olarak koaksiyel kablonun yerini Cat6 Data Kablosu almıştır. Ayrıca bu sistemler IP tabanlı yazılıma sahip olduklarından aynı ağda bulunan tüm sistemler ile uyumlu çalışırlar. Kablosuz olarak onlarca kilometre uzaklığa görüntüsü aktarılabilir. Fiber olarak ise yüzlerce kilometre aktarım sağlanabilir.
deniz isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Cevapla

Etiketler
sfdf


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık



Tüm Zamanlar GMT +4 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 09:22.

sohbet - beyaz magazin
etanj armatür - ankara acil diş - istanbul böcek ilaçlama - nikah güvercini - plastik çember - güvercin kümesi - chat siteleri - ikinci el elektrik malzemeleri - sultangazi evden eve

SEO by vBSEO 3.6.1