Biricik Forum Sitesi Biricik Paylaşım ve Eğlence Forum

Biricik Forum Sitesi Biricik Paylaşım ve Eğlence Forum (https://www.biricik.gen.tr/)
-   Web sitelerinden son haberler ve gelişmeler (https://www.biricik.gen.tr/web-sitelerinden-son-haberler-ve-gelismeler/)
-   -   The Pasific İzle (https://www.biricik.gen.tr/web-sitelerinden-son-haberler-ve-gelismeler/1079-pasific-izle.html)

tamerbaba66 22/11/2015 02:16

The Pasific İzle
 
Drama alanında çekilen diziler arasında en ilgi çekenlerden biride The Strain İzle dizisidir ve bu dizi hala güncel olarak bölümlerini seyircilerine ulaştırmaktadır. Guillermo del Toro ve Chuck Hogan ın birlikte yazdıkları üçleme kitabından uyarlanan yabancı dizi The Strain, bir vampir draması ama diğerlerinden biraz farklı bir konusu var. New Yorka inen bir uçağın kitli kapıları ardında tüm yolcuları ölü bulunur. Çok büyük bir esrarengiz olay ortaya çıkmıştır ve çözülmesi için Tüm birimler seferber olur. Uçakta herkez öldü sanılırken 4 kişinin canlı olduğu öğrenilir ve en güzel haber bu olur bu esrarengiz olay nasıl aydınlanacak izleyip görelim. Konusu Fringe dizisi ile benzerliği çok iyi bilinir yabancı dizi severler tarafından. Hepinize iyi seyirler. http://www.dizivia.com/dizi/yabanci-...he-strain-izle bu adresten sizlerde diziyi izleyebilirsiniz.


Tüm Zamanlar GMT +4 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 11:41.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by vBSEO 3.6.1
User Alert System provided by Advanced User Tagging v3.2.0 (Lite) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2024 DragonByte Technologies Ltd. Runs best on HiVelocity Hosting.