Biricik Forum Sitesi Biricik Paylaşım ve Eğlence Forum

Biricik Forum Sitesi Biricik Paylaşım ve Eğlence Forum (https://www.biricik.gen.tr/)
-   Web sitelerinden son haberler ve gelişmeler (https://www.biricik.gen.tr/web-sitelerinden-son-haberler-ve-gelismeler/)
-   -   The Walking Dead İzle (https://www.biricik.gen.tr/web-sitelerinden-son-haberler-ve-gelismeler/1086-walking-dead-izle.html)

tamerbaba66 22/11/2015 19:57

The Walking Dead İzle
 
Gerçek kan çevirisiyle True Blood İzle dizisini bu adresten izleyebileceksiniz fakat öncelikle bu diziyi tanıtalım. True Blood dizisi geçtiğimiz yıllarda televizyonlara yayın hayatına veda etmiş Drama-Fantazi alanında yapılmış en iyi dizilerden biridir. İmdb de 8.0 puan almış çok kaliteli bir dizidir. Dünya üzerinde milyonlarca hayranı olan bir dizidir yayın hayatının bitmesi tüm hayranlarını çok üzmüştür fakat 7 sezonluk dev arşivi ile başlanabilecek en iyi dizilerden biridir. Konusu: Dizi Amerikanın güneyinde Louisiana eyaletinde geçen olayları anlatıyor.Bon Temps ismindeki hayali kasabada geçiyor olay. Bu kasaba normal bir kasaba değil çünki bu kasabada insanlar ve vampirler birlikte yaşıyor. İnsan bir kız ile vampir bir gencin aralarındaki aşkı anlatıyor dizi. Hepinize kesinlikle tavsiye ediyoruz bu diziyi. http://www.dizivia.com/dizi/yabanci-...rue-blood-izle izlemek isteyenler bu linkten içeri.


Tüm Zamanlar GMT +4 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 14:22.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by vBSEO 3.6.1
User Alert System provided by Advanced User Tagging v3.2.0 (Lite) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2024 DragonByte Technologies Ltd. Runs best on HiVelocity Hosting.