Biricik Forum Sitesi Biricik Paylaşım ve Eğlence Forum

Biricik Forum Sitesi Biricik Paylaşım ve Eğlence Forum (https://www.biricik.gen.tr/)
-   Web sitelerinden son haberler ve gelişmeler (https://www.biricik.gen.tr/web-sitelerinden-son-haberler-ve-gelismeler/)
-   -   Tyrant İzle (https://www.biricik.gen.tr/web-sitelerinden-son-haberler-ve-gelismeler/1087-tyrant-izle.html)

tamerbaba66 22/11/2015 20:02

Tyrant İzle
 
Son yılların popüler dizilerinden olan Tyrant İzle dizisini bu ekranlardan izleyebilirsiniz. Bilgisayarınızın başına kurulun ve eğlenin. Tyran dizisi aksiyon, drama alanında yapılmış son yılların başarılı yapımlarından biridir. Yeni sezon onayı almıştır ve severlerini yeni sezonda daha fazla şaşırtmaya hazırlanan bir dizidir. Tyrant ın Türkiyedede çok fazla sayıda takipçisi vardır. Konusu: 24 ve Homeland dizilerinin yapımcıları tarafından yapılmış yeni bir politik drama dizisidir Tyrant. Dizi Baladi adında kurgulanmış bir arap ülkesinde geçiyor. Dizinin ilk bölümü Harry Potterin de yapımcısı olan David Yates tarafından çekilmiştir. Ana karakterimiz olan Barry Los Angales şehrinde çocuk doktoru olarak çalışmaktadır. Yıllar sonra bir düğün için asıl toprağına dönecek olan Barry kendini bir ikilemde bulacaktır. Bakalım hikayenin devamı nasıl gelişecek. Herkeze iyi seyirler. http://www.dizivia.com/dizi/yabanci-diziler/tyrant-izle adresinden tek parça izleyebilirsiniz.


Tüm Zamanlar GMT +4 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 09:18.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by vBSEO 3.6.1
User Alert System provided by Advanced User Tagging v3.2.0 (Lite) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2024 DragonByte Technologies Ltd. Runs best on HiVelocity Hosting.