Biricik Forum Sitesi Biricik Paylaşım ve Eğlence Forum

Biricik Forum Sitesi Biricik Paylaşım ve Eğlence Forum (https://www.biricik.gen.tr/)
-   Web sitelerinden son haberler ve gelişmeler (https://www.biricik.gen.tr/web-sitelerinden-son-haberler-ve-gelismeler/)
-   -   Agent Carter İzle (https://www.biricik.gen.tr/web-sitelerinden-son-haberler-ve-gelismeler/1114-agent-carter-izle.html)

tamerbaba66 23/11/2015 22:23

Agent Carter İzle
 
Agent Carter
Yabancı dizi izleyicilerinin geneli Marvel evreni filmlerini ve dizilerini takip etmişlerdir. Bu dizide Marvel evreni filmler serisinde boy gösteren Peggy Carter karakterinin üzerine odaklanmış bir yan dizi diyebiliriz. Bildiğiniz üzere Peggt Carter Captain America dizisinde oynamıştı. O dizide olduğu gibi bu dizide Peggt Carter zekice hamleler yaparak izleyicinin aklındaki soruları cevaplamayı bilmiştir. Eğer Sizde Peggy Carter karakterini merak ettiyseniz heyecan ve aksiyonun hiç ama hiç eksik olmayacağı bu diziyi HD kalitesinde buradan takip edebilirsiniz. Agent Carter izlemenin en iyi adresinden iyi seyirler dileriz .. http://www.dizi10.com/kategori/yaban...r/agent-carter için bu linke geliniz.


Tüm Zamanlar GMT +4 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 11:08.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by vBSEO 3.6.1
User Alert System provided by Advanced User Tagging v3.2.0 (Lite) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2024 DragonByte Technologies Ltd. Runs best on HiVelocity Hosting.