Biricik Forum Sitesi Biricik Paylaşım ve Eğlence Forum

Biricik Forum Sitesi Biricik Paylaşım ve Eğlence Forum (https://www.biricik.gen.tr/)
-   Web sitelerinden son haberler ve gelişmeler (https://www.biricik.gen.tr/web-sitelerinden-son-haberler-ve-gelismeler/)
-   -   Avatar The Last Airbender İzle (https://www.biricik.gen.tr/web-sitelerinden-son-haberler-ve-gelismeler/1120-avatar-last-airbender-izle.html)

tamerbaba66 23/11/2015 22:38

Avatar The Last Airbender İzle
 
Avatar The Last Airbender
Avatar The Last Airbender dizisi Amerikan bir yapıt olmasına karşın animasyonları maliyet nedeniyle Güney Korede yapılmıştır ve uygulanması tam tamına 6 yıl sürmüştür. 2005 yılı Şubat ayında ilk bölümüyle yayınlanan dizi çok büyük başarı elde etmiştir. Hikayesinde avatar olan Aang adlı 12 yaşlarındaki bir çocuğun kendisine avatar olduğu söylenmesiyle bu çizgi dizi başlıyor zira avatar yaklaşmak ta olan savaşta barışı sağlayabilecek tek kişidir. Fakat Aang yaşınında küçük olması nedeniyle bunları kabul etmek istemedi ve Appayla birlikte kaçmaya karar verdiler. Daha sonrasında Appayı korumak için Avatar haline geçen Aang bir balon fırlattı. Heyecan ve aksiyonun hiç eksik olmuyacağı bu cizgi diziyi izlemeniz Dizi10 ekibi tarafından önerilir. Sizde bizim önerilerimizi dikkate alarak Avatar The Last Airbender izlemek istiyorsanız sitemize göz atınıız. İyi seyirler. http://www.dizi10.com/kategori/yaban...last-airbender sitemizde buradan izlenebilir bu dizi.


Tüm Zamanlar GMT +4 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 10:40.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by vBSEO 3.6.1
User Alert System provided by Advanced User Tagging v3.2.0 (Lite) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2024 DragonByte Technologies Ltd. Runs best on HiVelocity Hosting.