Biricik Forum Sitesi Biricik Paylaşım ve Eğlence Forum

Biricik Forum Sitesi Biricik Paylaşım ve Eğlence Forum (https://www.biricik.gen.tr/)
-   Web sitelerinden son haberler ve gelişmeler (https://www.biricik.gen.tr/web-sitelerinden-son-haberler-ve-gelismeler/)
-   -   Fear the Walking Dead İzle (https://www.biricik.gen.tr/web-sitelerinden-son-haberler-ve-gelismeler/1155-fear-walking-dead-izle.html)

tamerbaba66 24/11/2015 19:33

Fear the Walking Dead İzle
 
Fear the Walking Dead İzle
2015 yılının en dikkat çekiçi dizilerinden biri olarak piyasaya sürülen Fear the Walking Dead dizisinin heyecanla yeni bölümleri beklenmektedir. Kısaca diziden bahsedicek olursak; Dünya çapında izlenme rekorları kıran ve halen izleyici kitlesine sahip olan The Walking Dead adlı dizinin devamı olacak şekilde piyasaya sürülen ve yine başarılı olması beklenen dram ve korku konularının ele alındığı aksiyon dizisidir. The Walking Dead dizisinden farklı olarak sadece bölge olarak Georgia değilde Los Angeles tercih edilmiştir. Konu olarak dizide zombi kıyametinden sonra hayatta kalabilen zombiler ve ortaya çıkıcak yeni yaratıklar diziye renk katıcaktır. Sitemizden hd kalitesinde Fear the Walking Dead izleyebilirsiniz. İyi seyirler ... http://www.dizi10.com/kategori/yaban...e-walking-dead bu adresten diziyi izleyebilirsiniz.


Tüm Zamanlar GMT +4 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 01:18.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by vBSEO 3.6.1
User Alert System provided by Advanced User Tagging v3.2.0 (Lite) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2024 DragonByte Technologies Ltd. Runs best on HiVelocity Hosting.