Biricik Forum Sitesi Biricik Paylaşım ve Eğlence Forum

Biricik Forum Sitesi Biricik Paylaşım ve Eğlence Forum (https://www.biricik.gen.tr/)
-   Web sitelerinden son haberler ve gelişmeler (https://www.biricik.gen.tr/web-sitelerinden-son-haberler-ve-gelismeler/)
-   -   Şarkının Sonuna Yetişin (https://www.biricik.gen.tr/web-sitelerinden-son-haberler-ve-gelismeler/1183-sarkinin-sonuna-yetisin.html)

kombici 25/11/2015 17:43

Şarkının Sonuna Yetişin
 
Radyo dinleyenler bilir ki bir şarkı çalar ve siz o şarkının sonuna yetişirsiniz. Belki elinizin altıda sürekli çalsa sevmezsiniz ancak sonunu sevdiğiniz şarkının tamamını merak ederek tüm gün o şarkının çalmasını beklersiniz. Ne televizyonda ne de başka mecrada bu hazzı veren başka bir şey bulunmaz. Gelişen teknolojiye de ayak uydurmak gerekmektedir. Eskiden yanımızda küçük radyo çalarlar taşırdık ancak şimdi buna hiç gerek kalmadı. 7’den 70’e herkesin cebinde, evinde bulunan internet sayesinde online canlı radyo bir tık kadar uzaksınız. Online radyo dinlemek için internet bağlantınızın olması yeterli.
Canlı Programları Kaçırmayın
Radyoculuk televizyonculuk gibi değildir. Canlı radyo dinlemenin hazzı kaset dinleyeme benzemez. Bu sebeple her nerede olursanız olun sevdiğiniz programı dinleme hazzına erişirsiniz. Eskiden kullanılan cihazların tamamının yerine cep telefonları ya da bilgisayarlar almıştır. Sevdiğiniz programı anında dinlemeniz için sitemize bir tıkla ulaşabilir, tarzınıza, o anki ruh halinize uygun şarklıları rahatlıkla dinleyebilirsiniz.
Radyo Dinleme Kültürü
Doğru okudunuz. Radyo dinlemek kültür demektir. Zamanın şartlarına ayak uydururken bağlılıklardan vazgeçmeme kültürüdür. Herkesin evinde bilgisayar vardır, internet ya da televizyon vardır ancak radyo çalarına sahip çıkmış çok az kişi vardır. Ama yaşadığımız zamanın gerekliliklerinde bu kültüre sahip çıkmak için interneti rahatlıkla kullanarak online canlı radyo sitesine erişim sağlayabilirsiniz. Böylece sevdiğiniz programları kaçırmadan zevkle dinlersiniz.

Online Canlı Radyo Dinle


Tüm Zamanlar GMT +4 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 10:45.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by vBSEO 3.6.1
User Alert System provided by Advanced User Tagging v3.2.0 (Lite) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2024 DragonByte Technologies Ltd. Runs best on HiVelocity Hosting.