Biricik Forum Sitesi Biricik Paylaşım ve Eğlence Forum

Biricik Forum Sitesi Biricik Paylaşım ve Eğlence Forum (https://www.biricik.gen.tr/)
-   Web sitelerinden son haberler ve gelişmeler (https://www.biricik.gen.tr/web-sitelerinden-son-haberler-ve-gelismeler/)
-   -   Kadıköy'de Günlük Kiralık Daire (https://www.biricik.gen.tr/web-sitelerinden-son-haberler-ve-gelismeler/1289-kadikoy-de-gunluk-kiralik-daire.html)

nullsix 03/12/2015 02:13

Kadıköy'de Günlük Kiralık Daire
 
Web Site adı : Kadikoydegunlukkiralikev.com

Site ile ilgili Başlık, Sitenin Faaliyet Alanı, Konusu : Kadıköy'de Günlük Kiralık Daire - Kadikoydegunlukkiralikev.com

Sitenin Yayın hayatına başlamış olduğu ay ve yıl : Haziran 2015

Tanıtım mesajı : Kadıköy'de birbirinden lüks kiralık daireler, Kadikoydegunlukkiralikev.com isimli internet adresinde sizleri bekliyor. Siteye giriş yaparak, buradan daireler hakkında bilgi edinebilirsiniz. Kiralık dairelerin fotoğrafları, oda sayısı, büyüklüğü ve diğer tüm özellikleri, sitede kendine yer bulmuştur.

Kadıköyde günlük kiralık daire arayanlar, hiç tereddüt dahi etmeden bu adrese bağlanabilir.

Kadıköyde günlük kiralık ev tuttuğunuz takdirde, İstanbul'un her noktasına en hızlı şekilde ulaşma fırsatı elde edebilirsiniz. Dairenizin hemen yanı başında, İstanbul'daki tüm bölgelere giden otobüs, minibüs, metrobüs, metro, sarı dolmuş ve çok daha fazlasını bulabileceksiniz.

İstanbul'a kısa süreli iş ya da gezme amaçlı geldi iseniz, yapmanız gereken ilk şey, Kadıköy'de günlük kiralık daire aramak olmalıdır. Aradığınız günlük kiralık daireyi de Kadikoydegunlukkiralikev.com sitesi üzerinden en hızlı şekilde bulabilirsiniz. Son derece uygun fiyatlarla, siz de İstanbul'un en gözde ilçelerinden biri olan Kadıköy'de oturma şansı elde edebileceksiniz.

Dairelere, rahatınız için her türlü eşya yerleştirilmiştir. Birbirinden kaliteli mobilya, beyaz eşya ve elektronik aletleri, bu dairelerde görebilirsiniz.

İstanbul'da günlük kiralık daire arayan herkese, Kadikoydegunlukkiralikev.com sitesi üzerinde yer alan daireleri öneriyoruz. Bu dairelerde konaklamak için siz de hemen 0505 110 0404 numaralı telefonu arayınız.


Tüm Zamanlar GMT +4 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 19:36.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by vBSEO 3.6.1
User Alert System provided by Advanced User Tagging v3.2.0 (Lite) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2024 DragonByte Technologies Ltd. Runs best on HiVelocity Hosting.