Biricik Forum Sitesi Biricik Paylaşım ve Eğlence Forum  

Go Back   Biricik Forum Sitesi Biricik Paylaşım ve Eğlence Forum > Webmaster Dünyası > Web sitelerinden son haberler ve gelişmeler
Kayıt ol Yardım Topluluk Ajanda Bugünki Mesajlar Arama

Kullanıcı Etiket Listesi

Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 10/12/2015   #1
 
Üyelik tarihi: May 2015
Mesajlar: 260
Seslenenler: 3 Mesaj(lar)
Etiketleyenler: 0 Konu(lar)
Standart Karın Germe Estetiği

Karın Germe Estetiği

Karın germe ameliyatı sonrası dikkat edilmesi gereken konular; hastalarımız bir hafta sonrasında banyo ve duş ihtiyaçlarını karşılayabilirler. Hastalarımız üç hafta sonrasında belirli oranlarda spor yapabilir ve bu dönemden sonra yüzme sporunu da rahatlıkla yapabilmektedir. Bikini kullanan hastalarımız için güneşe çıkma konusunda bir sorun teşkil etmez çünkü ameliyat izleri bikini kısmına saklanmakta bu konuda hastalarımız hiç bir sorun yaşamamaktadır. Solaryuma girmek isteyen hastalarımızın altı aylık bir süreci geçirmek durumundadır eğer buna rağmen girmek isteyen hastalarımız olursa izlerin üzerini koyu renkli bir bantla kapatıp işlemi uygulayabilirler. Bundan sonraki süreçte hastalarımız herhangi bir problemle karşılaşılmamaktadır.

Karın Germe Estetiğinde Ön Hazırlık

Hamile kalmış ve sonrasında vücuttun gevşemesi sonucu meydana gelen karın bölgesinin sarkması oluşmaktadır. Bu sarkmaları karın germe operasyonları ile bu gibi problemler çözülmektedir. Karın germe aşırı derece de kilo vermelere bağlı sarkmalar için de uygulanan bir yöntem olmaktadır.

Karın germe ve diğer operasyonlar da genel anestezi alacak olan hastalarımız için öncelikle tüm kan tahlillerini gerekir ise kalp ile ilgili tekitlerini, garfilerini, akciger filmleri çekilmekte hastanın hormonel bir rahatsızlığı var ise veya kan şekerleri var ise bütün bunlar için gerekli olan tekitleri yapılmaktadır. Operasyon öncesi ön hazırlık aşama uygulaması yapılmaktadır. Bir problem olması veya olmaması durumunda anestezi doktorunun bilgisi dahilinde hiç bir sakınca olamadığı dahilin işlem için gerekli bölümlerde de tekitler yapıldıktan sonra operasyon için hastanın durumu müsait ise hastanın operasyonu başarı ile gerçekleştirilir.

Kadın Estetiği

kadindaestetik.blogspot.com.tr
narin isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Cevapla


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık



Tüm Zamanlar GMT +4 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 13:13.

sohbet - beyaz magazin
etanj armatür - ankara acil diş - istanbul böcek ilaçlama - nikah güvercini - plastik çember - güvercin kümesi - chat siteleri - ikinci el elektrik malzemeleri - sultangazi evden eve

SEO by vBSEO 3.6.1