Biricik Forum Sitesi Biricik Paylaşım ve Eğlence Forum  

Go Back   Biricik Forum Sitesi Biricik Paylaşım ve Eğlence Forum > Webmaster Dünyası > Web sitelerinden son haberler ve gelişmeler

Kullanıcı Etiket Listesi

Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 19/12/2015   #1
 
Üyelik tarihi: May 2015
Mesajlar: 260
Seslenenler: 3 Mesaj(lar)
Etiketleyenler: 0 Konu(lar)
Standart Ümraniye Kombi ile Kışa Hazırlık



Ümraniye Kombi ile Kışa Hazırlık

Kış geldi, kabanlar dolaplardan çıktı, dışarıda üşümemek için eldivenler, atkılar her şey hazır. Peki, evinizi ısıtmak için kombiniz de bu kışın soğuk hava şartlarına hazır mı? Eğer bakımını yaptırdıysanız sıkıntısız bir kış geçirebilirsiniz. Ancak ihmal edip kombi bakımını yaptırmak için kombi servisi hizmetini almayı ertelediyseniz sizi bazı sorunlar bekliyor olabilir.

Kombi bakımı senede iki defa yaptırılması gereken bir önlemdir. Hem önlem olarak geçer hem de size yarar sağlar. Güvenliğinizin sağlanması için yapılan bakımlarda eğer ki verimsiz çalışan bir kombiniz varsa doğalgaz kullanımınız da daha verimli hale gelecektir.

Arıza çıktığında kombi onarım yaptırmak için veya periyodik bakım kombi servisi konusunda size İstanbul’un Anadolu yakasında en titiz hizmeti Ümraniye Kombi sunuyor. Farklı birçok bölgede sunduğu hizmetler ile en kısa sürede size yardımcı olmaya çalışıyor. Konusunda uzman personelinin her biri kombi ustası olacak bilgiye ve tecrübeye sahip.

Anadolu yakasında birçok yerde servislikleri bulunan Ümraniye Kombi’ye ulaşmak isterseniz 0216 443 77 11 – 0554 748 24 75 numarasını aramanız yeterli. İlgili personelimiz sizin için gerekli olan kombi bakım veya kombi onarım hizmeti için anında program yaparak yönlendirme yapacaklardır.

Kombilerinizin bakımlarını asla ihmal etmemelisiniz. Sadece bir telefon ile bu bakımları size en uyacak vakit aralıklarında yaptırabilme şansınız varken can ve mal güvenliğinizi tehlikeye atmamanız en doğrusu olacaktır. Ayrıca yapılan bakımlarda arıza oluşturulabilecek parçalar da tespit edilir ve sonradan size daha çok masraf çıkmasının önüne geçilir. Arıza durumunda bir kombiniz varsa Ümraniye Kombi tarafından da bu sorun hızlıca giderilebilmektedir.

Kombi Bakım ve Tamir yaptığımız markalar ECA, Alarko, Ariston, Auer, Baykan Kombi, Baymak, Beretta, Bosch, Buderus, DemirDöküm, Ferroli, İmmergas, Protherm, Sanica, Süsler, TermoTeknik, Vaillant, Viesmann ve Diğer bir çok markalar destek vermekteyiz.

Ümraniye dışında Ataşehir, Kadıköy semtlerinde de her eve rahatça ulaşım Ümraniye Kombi Servisi tarafından sağlanabilmektedir. Üsküdar ile Pendik semtlerine de hızlı şekilde hizmet verilebilmektedir. Her zaman daha da büyümeyi amaçlayan Ümraniye kombi İstanbul’un her köşesinde kombi ile sıkıntı yaşayan herkese ulaşabilmeyi amaçlamaktadır. En hızlı ve en kaliteli çözümleri sunarak müşteri memnuniyetini daima en üst seviyede tutmak için personelini eğitmektedir. Verdiğimiz hizmetten memnun olan müşterilerimiz bizim başarımızın kanıtıdır.

umraniyekombi.com
narin isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Cevapla


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık



Tüm Zamanlar GMT +4 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 11:47.

sohbet - beyaz magazin
etanj armatür - ankara acil diş - istanbul böcek ilaçlama - nikah güvercini - plastik çember - güvercin kümesi - chat siteleri - ikinci el elektrik malzemeleri

SEO by vBSEO 3.6.1