Biricik Forum Sitesi Biricik Paylaşım ve Eğlence Forum

Biricik Forum Sitesi Biricik Paylaşım ve Eğlence Forum (https://www.biricik.gen.tr/)
-   Web sitelerinden son haberler ve gelişmeler (https://www.biricik.gen.tr/web-sitelerinden-son-haberler-ve-gelismeler/)
-   -   istanbul parça eşya taşıma (https://www.biricik.gen.tr/web-sitelerinden-son-haberler-ve-gelismeler/2398-istanbul-parca-esya-tasima.html)

kombici 14/03/2016 18:35

istanbul parça eşya taşıma
 
İstanbul’da hizmet vermekte olan firma İstanbul’dan diğer il ve ilçelere komple ve parça halinde ev, ofis eşyalarınızın taşınma işlemini yürütmektedir. İstanbul’un tüm noktalarına sundukları servis ile eşyalarınızı ambalajlı ve ambalajsız olarak alarak sigortalı bir şekilde taşıma işlemi yapılmaktadır. Yılların firmaya vermiş olduğu deneyim ile değer verdiğiniz eşyalarınızın en sağlam şekilde taşınması için tecrübeli ve uzman kadro sizlere hizmet vermeye hazır.

İstanbul parça eşya taşıma hizmeti için firmayla iletişim kurarak taşınmasını istediğiniz tüm eşyalarınızın bilgisini vermeniz gerekmektedir. Ücretlendirmesi metre küp hesabıyla yapılan taşınmasını istediğiniz tüm eşyalarınızı en uygun fiyatlar ile istediğiniz adrese teslim edilmektedir. Metre küp hesabını yapamadığınız eşyalarınız için firmaya akıllı telefonlarınızdan göndereceğiniz eşya fotoğraflarınız sayesinde hesabı onlar yapıyor. Bu şekilde en doğru ve uygun fiyatı oturduğunuz yerden alma imkânı sunuyor. Hem Avrupa hem de Anadolu Yakasında İstanbul’un tüm noktalarına taşıma hizmet veriyor.

İstanbul İzmir parça eşya taşıma ve evden eve nakliyat firması parça eşya taşıma hizmeti sunumunda sadece büyük şehirler ile sınırlı kalmayıp Türkiye’nin dört bir yanına son derece titiz, itinalı ve sigortalı bir taşımacılık hizmeti sunuyor. Eşya taşıma hizmeti almak için firmanın iletişim bölümünde bulunan bilgiler üzerinden 7/24 ulaşabilirsiniz.

İstanbul Ankara parça eşya taşıma hizmetini en profesyonel şekilde veren firma siz değerli müşterilerine hizmet vermek için her an hazır.


Tüm Zamanlar GMT +4 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 15:02.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by vBSEO 3.6.1
User Alert System provided by Advanced User Tagging v3.2.0 (Lite) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2024 DragonByte Technologies Ltd. Runs best on HiVelocity Hosting.