Biricik Forum Sitesi Biricik Paylaşım ve Eğlence Forum  

Go Back   Biricik Forum Sitesi Biricik Paylaşım ve Eğlence Forum > Webmaster Dünyası > Web sitelerinden son haberler ve gelişmeler

Kullanıcı Etiket Listesi

Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 28/03/2016   #1
 
Üyelik tarihi: Dec 2015
Yaş: 35
Mesajlar: 764
Seslenenler: 0 Mesaj(lar)
Etiketleyenler: 0 Konu(lar)
Standart İzmir lokma tatlıcı

Web site adresi: Bumfalokma.com.tr
Web site konusu: İzmirde lokmacı - İzmir lokma

Yemekleriyle yüzyıllardır her tarafa nam salan Osmanlı İmparatorluğu, çeşitli lezzetleri ile dünya mutfağında yerini her daim almıştır. Tatlılar, tuzlular ve her tatmada damakta lezzet bırakan içecekleri ile özgürlüğünden ödün vermemiştir.



Ülkemizin her köşesi bir lezzet durağıdır. Her yörede o yöreyi temsilen bir lezzet karşılar bizleri. Erzurum denince akla burma kadayıf, Gaziantep denince baklava aklınıza gelmektedir. Yine lokma tatlısı denince ise hiç şüphesiz aklınıza izmir lokma tatlıcısı gelmiştir. Bu lezzet güzel mekan İzmirimizle özdeşleşmiştir.

Yapımı basit görünse de kıvamı tutturmak da bu tatlının zor bir yanıdır aslında. Genellikle cenaze, sünnet düğünü ve mevlütlerde yapılarak dağıtılan bu lezzet herkesçe çok beğenilir, ağızda leziz bir tat bırakır. Bir Osmanlı lezzeti olan bu tatlımız bugün kadınlar arasında çokça yapılagelir. İzmir de köşe başı rast geleceğimiz lokma tatlısı yapan tatlıcılar vardır.

Özel günlerde lokma tatlısı siparişi vermek istiyorsunuz ama her yere güvenemiyorsanız aradığınız adres lokmacı izmir bumfalokma.com.tr adresidir. Online olarak hizmet sunan bu adres kapınıza kadar bu lezzeti taşıyor ve sizi arama zahmetinden kurtarıyor. Memnun kalacağınız hizmet ve unutamayacağınız tadıyla sizleri bumfalokma.com.tr adresi her daim bekliyor.
Xenopss isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Cevapla


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık



Tüm Zamanlar GMT +4 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 07:55.

sohbet - beyaz magazin
etanj armatür - ankara acil diş - istanbul böcek ilaçlama - nikah güvercini - plastik çember - güvercin kümesi - chat siteleri - ikinci el elektrik malzemeleri - sultangazi evden eve

SEO by vBSEO 3.6.1