Biricik Forum Sitesi Biricik Paylaşım ve Eğlence Forum  

Go Back   Biricik Forum Sitesi Biricik Paylaşım ve Eğlence Forum > Webmaster Dünyası > Web sitelerinden son haberler ve gelişmeler
Kayıt ol Yardım Topluluk Ajanda Bugünki Mesajlar Arama

Kullanıcı Etiket Listesi

Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 04/04/2016   #1
 
Üyelik tarihi: Jun 2015
Yaş: 35
Mesajlar: 1.380
Seslenenler: 2 Mesaj(lar)
Etiketleyenler: 0 Konu(lar)
Standart Kına Gecesi Organizasyonları

Her genç kızın hayalini süsleyen bir düğün, bir kınagecesi vardır. Evleneceği gün yaklaştıkça heyecanlı hazırlıklar başlar. Düğünde giyeceği gelinlik, eline alacağı çiçeği, ayakkabısı her ayrıntı son noktasına kadar hesaplanır, planlar yapılır. Düğün nerede olacak, kınagecesi nerede olacak, nasıl olacak, ne gibi sürprizler, hediyeler, organizasyonlar yapılacak her biri tek tek planlanır.

Bu özel günlerde gençlere yardımcı olmak onların yükünü hafifletmek için hizmet vermekte olan Kına Gecesi Organizasyonları yapan kuruluşlar vardır. Bu kuruluşlar yapılması gereken tüm organizasyonları en ince ayrıntısına kadar düşünüp, araştırıp gençlere bu güzel günlerinde yardımcı olmaktadırlar. En mutlu günlerinde onları sadece heyecanlarıyla baş başa bırakmaktadırlar. Çok çeşitli Kına Gecesi Organizasyonları yapan kuruluşlar vardır. İsteğe göre sade bir kınagecesi isteyen gelinler için sade ve hoş bir kına gecesi organize edilebilir. Daha gösterişli, daha şaşaalı bir kınagecesi isteyen gelinler için ise ona göre her şey fazla fazla organize edilir.

Kına Gecesi Organizasyonları müzikten tutun da kınasına, tahtına kadar, dağıtılacak olan hediyesinden ikram edilecek yiyecek içeceğine kadar her şeyi ayarlamaktadır. En güzel dj'lerle muhteşem müzik eşliğinde misafirleri en iyi şekilde eğlendirmek için çaba sarf ederler. İsteğe göre kırmızı veya başka bir renk taht ve gelin için bindallı seçenekleri sunulur, gelinin arkadaşları için kaftanlar veya bindallılar vardır. Kına tepsisi, meşaleler, yer volkanları, geline yakmak için ve misafirlere dağıtmak için yaş kına vardır. Misafirlere dağıtmak için kokteyl, çerez, meyve sunulur. Kınagecesi hatırası fotoğraf çekilmek için gelinin adına özel yapılmış çerçeve mevcuttur. Gelinin arkadaşlarına dağıtması için onun seçimine özel ayna, magnet, toka, lavanta kesesi, tef ya da başka istediği bir hediye temin edilir ve arkadaşlarına dağıtılır. Kına yakıldıktan sonra kırması için içi dolu testi ve gelinin başında kırmak için gelin şekeri de vardır.

Bu özel gecenin unutulmaz olması için kamera kaydı ve fotoğraf çekimleri de organizasyon dâhilindedir. Hayalinizdeki kına gecesini gerçekleştirmek için her zaman hizmetinizdeyiz. Siz isteyin biz hayallerinizi gerçekleştirelim. Kına gecesi ve düğün organizasyonları ile yanınızdayız.


Düğün.com - Düğün Mekanları, Gelinlik, Fotoğrafçılar ve İhtiyacınız Olan Her Şey
kombici isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Cevapla


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık



Tüm Zamanlar GMT +4 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 12:15.

sohbet - beyaz magazin
etanj armatür - ankara acil diş - istanbul böcek ilaçlama - nikah güvercini - plastik çember - güvercin kümesi - chat siteleri - ikinci el elektrik malzemeleri - sultangazi evden eve

SEO by vBSEO 3.6.1