Biricik Forum Sitesi Biricik Paylaşım ve Eğlence Forum  

Go Back   Biricik Forum Sitesi Biricik Paylaşım ve Eğlence Forum > Webmaster Dünyası > Web sitelerinden son haberler ve gelişmeler

Kullanıcı Etiket Listesi

Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 08/04/2016   #1
 
Üyelik tarihi: Jun 2015
Yaş: 35
Mesajlar: 1.380
Seslenenler: 2 Mesaj(lar)
Etiketleyenler: 0 Konu(lar)
Standart Aloreno Oto Yedek Parça

Biz aloreno.com ailesi olarak; Renault, Dacia yedek parçaları, Motrio ürünleri, Reno Tuning ürünleri ve Reno Madeni yağlar yani kısaca motorlu araçların her türlü gereksinimlerini bir arada bulundurmayı, sizlere eksiksiz, her şeyiyle dört dörtlük bir ürün yelpazesi sunmayı. İhtiyacınız olan bütün her şeyi sizlere arz ederken rekabetçi fiyatlarla, hem alırken, hem de aldığınız ürünü kullanırken sizlere kazandırmayı, ürünlerimizin % 100 kaliteli ve garantili olmasını hedefleyen, ne istediğini bilen. Kuruluş aşamasından itibaren kurumsal kimliğine sahip çıkan, motorlu araç dünyasında meydana gelen yenilikleri ve gelişmeleri günü gününe takip eden, müşterilerimize her konuda ve her alanda sonuna kadar destek verecek bir firma olmak amacıyla yola çıktık.

aloreno.com gerek firma sahibi olarak bizler, gerekse beraber yola çıktığımız çalışma arkadaşlarımız sizlere en yüksek düzeyde profesyonel hizmeti, amatör bir ruhla vermek için çalışıyoruz. Ayrıca yaptığımız çalışmalar ve verdiğimiz hizmetin sadece ürün satmaktan ibaret olmadığını, sattığımız ürünün sizlere ulaştırılmasından, parçanın araçta kullanılmasına kadar geçen süre içerisinde sizlerin yanında olmanın en temel ticari kural olduğunu biliyoruz.

Zamanında Ürün Teslimi

aloreno.com üzerinden verilen her türlü siparişin zamanında, eksiksiz ve doğru parçayı en kısa zamanda kargoya vermek ve zamanında elinizde olmasını sağlamanın, müşteri memnuniyetinin birinci şartı olduğunun bilinci içerisindeyiz. Çünkü zamanında ve doğru ürün teslim etmek, ürün satıp kar etmekten çok daha önemlidir.


Rekabetçi Fiyatlar ve Üst Düzey Müşteri Memnuniyeti

Biz hizmet etmenin, hizmet ederken insanları mutlu etmenin, üst müşteri memnuniyeti sağlamanın, hızlı ve kesintisiz hizmet, zamanında ürün teslimi, rekabetçi fiyat anlayışından geçtiğini biliyoruz. Yine çok iyi biliyoruz ki sizlerin, sert ve rekabetçi piyasa koşullarında kar edebilmeniz için, en kaliteli dacia yedek parça ve ürünleri en ekonomik fiyata sunmanız ve aynı zamanda en hızlı hizmeti vermeniz gerektiğini biliyoruz. Bu nedenle de tekrar ediyoruz. BİZ HER ZAMAN SİZİN YANINIZDAYIZ. Sizlerin gözündeki mutluluk ışıltısı bizim asıl kazancımızdır.

Orijinal ve Kaliteli Ürün Garantisi

Sizlere sattığımız bütün ürünlerin orijinal parça olması ve kalitesi aloreno.com güvencesi altındadır.

Misyonumuz

aloreno.com ailesi olarak misyonumuz, işine aşkla bağlı, müşteri memnuniyetini temel ilke edinmiş genç, güçlü, cesur kadrolarla yola çıkmak, salt ürün ve yedek parça satmak yerine insan biriktirmek iddiasında olan. Üzerine aldığı sorumluluğu küçümsemeden, bir an olsun duraklamadan yoluna devam edebilen, problem ve sorun çıkarmak için değil, çözümün bir parçası olmanın erdem olduğunu bilerek çalışmak. Müşterilerine nasıl daha çok kazandırabilirimin kaygısını taşıyan kurumsal kimliğini ve kurumsal onurunu her şeyin üstünde tutan bir firma olmaktır.

Vizyonumuz

aloreno.com ailesi olarak, faaliyet alanımız Renault, Dacia, markalarına ait orijinal yedek parçaları, Motrio ürünlerini, Reno tuning ürünlerini, Aloreno Servis ,
Renault yedek parça Madeni yağları, rekabetçi fiyatlarla sizlere sunmak. Sizlere sunduğumuz yedek parça ve ürünlerin, hiçbir şüpheye yer bırakmadan karşılıklı güven içerisinde, kaliteli orijinal yedek parçalar olmasını temin etmektir. aloreno.com olarak öncelikli hedefimiz üst düzey müşteri memnuniyeti sağlamak, sonrasında bölgesel bir tedarikçi olmak, nihai olarak da küresel bir tedarikçi olarak ülkemizi her alanda ve her platformda gururla temsil etmektir.

Temel Değerlerimiz

Sahip olduğumuz değerlerimiz bizi biz yapar. İnsanların, diğer canlılardan ayrıldığı en önemli nokta, sosyal canlılar olmaları ve yaşadıkları toplumların, ahlaki değerlerine uygun davranış gösterdikleri oranda saygı görmeleridir. Yozlaşmış değer yargılarına sahip insan topluluklarının varlıklarının ebedi olamayacağı gibi, üst düzey ahlaki değerlere sıkı sıkıya bağlı insanların ve toplulukların yıkılmayacağı da bilinen en temel gerçeklerden birisidir.

aloreno.com olarak

• Biz her zaman işimizi severek yaparız.
• Yaptığımız işe kesinlikle saygı duyarız ve herkesten de aynı saygıyı bekleriz.
• Yaptığımız işler konusunda kesin ve net olmak, yapamayacağımız konularda da kesinlikle söz vermemek, verdiğimiz sözlerin sonuna kadar arkasında durmak temel ilkelerimizden birisidir.
• Türk toplumunun temel değerlerine uygun, her işimizi şeffaf ve eğip bükmeden yapmak. Ve beraber çalıştığımız iş arkadaşlarımızla, karşılıklı güvene dayalı, temeli sağlam atılmış ve sonsuza kadar sürecek dostluklar kurmak.
• Biz tüm çalışanlarımızla birlikte birincil hedefimiz, bizimle iş yapan tüm dostlarımızın kazanmasını sağlamak ve çalışanlarımızı bu yöne kanalize etmektir.
• Bizler kişisel başarıları asla göz ardı etmez ve kesinlikle ödüllendiririz. Ama esas olan ekip çalışmasıdır. Ekip olarak hareket eder ve iş yaptığımız herkesi ekibimizin bir parçası olarak görürüz.
• İş yaptığımız bütün dostlarımızla olan iletişimimizde; önce dinleyip, anlayıp, istenilenleri, eldeki mevcut imkânları değerlendirmek, varsa sorunları çözmek ve daima en iyi hizmeti, en hızlı şekilde sunmanın yollarını ararız.
• Bizim için esas olan; iş yaptığımız herkes ailemizin bir ferdidir. Ve aile fertleri birbirlerini korur ve kollar.
• Bizim işimiz sadece yedek parça ve motorlu araç ürünleri satmak. İşimize odaklanır ve işimizi nasıl daha üst seviyelere getirebiliriz. Bunu araştırır ve kendimizi geliştirmek için hiçbir fırsatı kaçırmayız.
• Ortada var olan bir sorunun çözümü için öncelikle var olan çözüm yollarını dener, olmuyorsa alternatif yollar deneyerek sorunu çözeriz.
kombici isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Cevapla


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık



Tüm Zamanlar GMT +4 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 05:35.

sohbet - beyaz magazin
etanj armatür - ankara acil diş - istanbul böcek ilaçlama - nikah güvercini - plastik çember - güvercin kümesi - chat siteleri - ikinci el elektrik malzemeleri - sultangazi evden eve

SEO by vBSEO 3.6.1