Biricik Forum Sitesi Biricik Paylaşım ve Eğlence Forum  

Go Back   Biricik Forum Sitesi Biricik Paylaşım ve Eğlence Forum > Webmaster Dünyası > Web sitelerinden son haberler ve gelişmeler

Kullanıcı Etiket Listesi

Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 11/04/2016   #1
 
Üyelik tarihi: Apr 2016
Yaş: 48
Mesajlar: 2
Seslenenler: 0 Mesaj(lar)
Etiketleyenler: 0 Konu(lar)
Standart Çayyolu Arçelik Servisi 336 88 91

ÇAYYOLU ARÇELİK SERVİSİ
0312 336 99 01-336 99 02/0532 154 14 71
Ankara çayyolu Arçelik servisi olarak hizmet verdiğimiz ürünlerin büyük bir bölümünün (%95 lik bölümü) bulunduğu mahalde arızasını gidermekteyiz. Geriye kalan %5 lik küçük bir kısmının ise (tamiri uzun ve gürültülü olanlar, teste ve denemeye tabi tutulması gerekenler, boya gerektirenler gibi) Çayyolu Arçelik servisi atölyemize alınmak sureti ile sorunlarının giderilmesini sağlamaktayız.
Çayyolu Arçelik servisi olarak ödemelerinizi nakit yapabileceğiniz gibi, kredi kartı ile bulunduğunuz ortamda yapma kolaylığını da sizlere sunmaktayız. İnsanların hayatlarını kolaylaştırmak için çalışan, müşteri memnuniyeti teması ile yola çıkan ve bu doğrultuda çalışmalarını sürdüren Arçelik Çayyolu servisi alanında öncü olarak yoluna devam etmektedir. Çayyolu Arçelik servisi hizmetleri olarak tamir, bakım, onarım hizmetlerimizde sürekli kendini geliştirme vizyonu ve misyonuyla başarılı çalışmalar ortaya koymaktayız, kalite ve güvenilirliğimizden taviz vermeden çalışmalarımıza devam etmekte; dinç, dinamik ve güçlü kadromuz ile sektörde en iyi olma hedefinde ilerlemekteyiz. Güler yüzlü, kaliteli ve güvenilir hizmetimizle siz değerli müşterilerimizi memnun etmek Çayyolu Arçelik servisi olarak bizim en önemli görevimizdir.

Müşteri kayıtlarımız düzenli olarak elektronik ortamda kayıt edilmektedir. Teknik servis hizmetleri içerisinde ayrıcalıklı bir konuma sahip olan Çayyolu Arçelik Bölge servisi sizlere sadece bir telefon uzaklıktadır. Gezici servisimiz haftanın 7 günü siz değerli müşterilerimize hizmet sunmaktadır. Yapılan tüm onarımlarda orijinal yedek parça kullanmaktayız. Eski ya da arızalı cihazınızı gözden çıkarmadan önce Çayyolu Arçelik servisi olarak bizlere mutlaka danışınız. Beyaz eşyalarınızı uygun koşullarda tamir etmekteyiz.Ankara çayyolu Arçelik servisi olarak aynızamanda Çayyolunda Arçelik Klima Servisi,Çayyolunda Arçelik Kombi Servisi,Çayyolunda Arçelik Buzdolabı servisi,Çayyolunda Çamaşır Makinası servisi.Çayyolunda Arçelik Bulaşık Makinası Servisi,1 yıllık parça ve işçilik garantisiyle tamir bakım hizmeti sunmaktayız.
fovercool isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Cevapla

Etiketler
ankara, buzdolabı, çayyolu, klima, kombi


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık



Tüm Zamanlar GMT +4 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 21:54.

sohbet - beyaz magazin
etanj armatür - ankara acil diş - istanbul böcek ilaçlama - nikah güvercini - plastik çember - güvercin kümesi - chat siteleri - ikinci el elektrik malzemeleri - sultangazi evden eve

SEO by vBSEO 3.6.1