Biricik Forum Sitesi Biricik Paylaşım ve Eğlence Forum  

Go Back   Biricik Forum Sitesi Biricik Paylaşım ve Eğlence Forum > Webmaster Dünyası > Web sitelerinden son haberler ve gelişmeler
Kayıt ol Yardım Topluluk Ajanda Bugünki Mesajlar Arama

Kullanıcı Etiket Listesi

Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 12/04/2016   #1
 
Üyelik tarihi: Apr 2016
Yaş: 37
Mesajlar: 2
Seslenenler: 0 Mesaj(lar)
Etiketleyenler: 0 Konu(lar)
Standart SohbetAy Sohbet Odaları



SohbetAy Sohbet odaları kurulduğu günden bu güne kullanıcılarına kaliteli ve seviyeli bir aile ortamı ile sohbet odaları, chat odaları aramalarında kullanıcılarının ilgisini çekmektedir. Sohbet odaları, chat odaları aramalarında binlerce sohbet sitesi varken neden SohbetAy?

SohbetAy sohbet odaları kurulduğu günden bu yana kullanıcılarına Seviyeli sohbet, kaliteli sohbet fikstürü ile yola çıkmıştır. Seviyeli aile sohbet imkanı SohbetAy'ı diğer chat odaları aramasında hizmet veren sitelerden ayıran en belirgin özelliktir. Sohbet odaları aramasında hizmet veren diğer sitelerden en belirgin farkından biri ise uzman kadrosu, kaliteli altyapısı olmasıdır. Uzman kadromuz sayesinde kullanıcılar arasında Adaletli kararlar verilerek Aile yapısı korunmaktadır. Kaliteli alt yapımız sayesinde sohbet kullanıcılarımızın bilgileri üçüncü şahıslarla paylaşılmamaktadır. Sohbet odaları içerisinde siz kullanıcılarımızın keyifli vakit geçirmesi için herşey hazır sizleri beklemektedir.

SohbetAy'ı diğer chat siteleri ve sohbet siteleri'nden ayıran bir diğer özellik ise tamamen ücretsiz ve üyeliksiz olmasıdır. Sizlerde kaliteli bir sohbet ortamı içerisinde günün stresini yorgunluğunu atmak istiyorsanız yapmanız gereken tek şey SohbetAy Chat, Sohbet odaları arasında yerinizi almak olacaktır.

SohbetAy | Chat, Sohbet Odaları
Fatih1453 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Cevapla


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık



Tüm Zamanlar GMT +4 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 17:50.

sohbet - beyaz magazin
etanj armatür - ankara acil diş - istanbul böcek ilaçlama - nikah güvercini - plastik çember - güvercin kümesi - chat siteleri - ikinci el elektrik malzemeleri - sultangazi evden eve

SEO by vBSEO 3.6.1