Biricik Forum Sitesi Biricik Paylaşım ve Eğlence Forum  

Go Back   Biricik Forum Sitesi Biricik Paylaşım ve Eğlence Forum > Webmaster Dünyası > Web sitelerinden son haberler ve gelişmeler

Kullanıcı Etiket Listesi

Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 14/04/2016   #1
 
Üyelik tarihi: Jun 2015
Yaş: 35
Mesajlar: 1.380
Seslenenler: 2 Mesaj(lar)
Etiketleyenler: 0 Konu(lar)
Standart Tolgay Arslan : Şampiyonluk İçin En Büyük Motivasyonum 1 Yaşındaki Oğlum!

Spor Toto Süper Lig'in şampiyonluk yolunda en iddialı olan kulüplerden biri olan Beşiktaş takımının güzide futbolcularından olan Tolgay Arslan Bjkdinle.com web sitesine yaptığı açıklamalarda takımının şampiyonluğuna katkısının olmasını istediğini ve bu yolda en büyük motivasyon kaynağının 1 yaşında minik oğlu olduğunu dile getirdi.


Spor Toto Süper Lig'de iyice kızışan şampiyonluk rekabetinde görünen en gözde iki takımdan biri olan Beşiktaş'ın en sağlam takipçisi olan ve bjk haber kaynağı olarak bilinen Bjkdinle.com'un röportajına göre takımın yıldız futbolcularından olan Tolgay Arslan, şampiyonluk için takımına katkılarının olmasını çok arzuladığını ve bu arzularını gerçekleştirebilmek için en büyük motivasyon kaynağının 1 yaşındaki minik oğlu olduğunu ifade etti.

Siyah-Beyaz Beşiktaş oyuncu oyun sahalarından uzak kalmış olduğu 6 ay bazında dönem dahilinde 1 yaşına basmış olan oğlunun en büyük motivasyon kaynağı olduğunu dile getirdi “ailemin vede hocalarımın desteğiyle çok sağlıklı bir tedavi süreci geçirdim. psikolojik olarak kendimi eski tolgay’dan daha güçlü hissediyorum. Şampiyon olabilme imkanı kupasında Allah'ın izni ile bana ait de katkılar bulunacak” diyerek takımı için ortaya bişeyler koyabilme isteğini dile getirdi.

lig süresi öncesi hazırlık kamp programında sol diz çapraz bağları kopan vede geçirmiş olduğu ameliyatın arkasından 6 ay formasından uzak kalmış olan tolgay arsan, süper lig’e verilmiş olan Milli ara sırasında formunu yükseltti. meşhur oyuncu Siyah-Beyaz'lı Takım'ın çaykur rize vede beylerbeyi la beraber oynamış olduğu hazırlık müsabakalarında atmış olduğu gol olan şutlar vede ortaya koyduğu asistlerle bila istisna bütün dikkatleri üzerine çekti.

Takımın gol ümitlerinden olan Tolgay Arslan, maluliyet(sakatlık) sürecinde yaşamış olduğu zor günlerin yan tarafı sıra şampiyonlukla alakadar birbirinden çarpıcı ifadeler kullandı.

Tolgay Arslan: "Şampiyonluk Yolunda Çok Hırslıyım!"

muvaffakiyetli futbolcu “çok ciddi bir maluliyet(sakatlık) geçirdim vede doğal olarak moralim çok bozuktu. fakat şükürler olsun ailem aracılığı ile çok sağlıklı bir tedavi süreci geçirdim. bir yaşına basmış olan oğlum bana ait en büyük motivasyon kaynağım oldu. kendisiyle vakit geçirdiğimde bütün müsbet olmayan düşüncelerden arınıyordum. istanbul ilimizde dolu arslan hocamla çok yararlı kişisel antrenmanlar ifa ettik. şenol güneş de sağolsun benimle yakından ilgilendi. ben çok hırslı bir oyuncuyum. kendimi hazır hissettiğim için bir sıra önce oynamak istedim. lakin şenol teknik direktör benim kendime acele etmememi beyan etti. ağır ağır aldığım sürelerle her geçmiş olan gün eski halime dönmeye başladım” şeklinde izahatta bulundu. siyah - beyaz Beşiktaş meşhur futbol oyununa büyük bir tutkuyla bağlı olduğunu söze getirdi.

Alman ülkesinde yetişen bir oyuncu olduğunu hatırlatan tolgay, “ben futbol oynamayı para için oynamıyorum. ailemden ardından en çok futbol oynamayı seviyor ve gönülden bağlıyım. futbol oyununa olan bu tutkum aracılığı ile sakatlık dolayısı ile sonrasında kendimi bırakmadım. en son 2 hazırlık karşılaşmasında oynadım. hazırlık müsabakası da olsa eğer bu mücadeleleri ciddiye aldım. antrenmanlarda da karşılaşma ciddiyetiyle çalışıyorum. sonuçta Alman ülkesi alt yapısı olan bir oyuncuyum. bu sistemde disiplin vede vaziyet ahlakı çok önemli. açıkçası psikolojik olarak kendimi eski tolgay’dan daha güçlü hissediyorum. kalmış olan 8 hafta süresince süre almaya devam edersem bir kaç mücadele ardından bedensel olarak da eskisiden daha sağlıklı olurum. Allah'ın izni ile camianın beklediği o Şampiyon olabilme imkanı kupasında bana ait de katkım olur” beyanlarını kullandı.
kombici isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Cevapla


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık



Tüm Zamanlar GMT +4 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 10:16.

sohbet - beyaz magazin
etanj armatür - ankara acil diş - istanbul böcek ilaçlama - nikah güvercini - plastik çember - güvercin kümesi - chat siteleri - ikinci el elektrik malzemeleri

SEO by vBSEO 3.6.1