Biricik Forum Sitesi Biricik Paylaşım ve Eğlence Forum  

Go Back   Biricik Forum Sitesi Biricik Paylaşım ve Eğlence Forum > Webmaster Dünyası > Web sitelerinden son haberler ve gelişmeler

Kullanıcı Etiket Listesi

Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 17/04/2016   #1
 
resthit - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Sep 2015
Mesajlar: 562
Seslenenler: 1 Mesaj(lar)
Etiketleyenler: 0 Konu(lar)
Standart Show Time Organizasyon - Show Time Ajansı


Show Time Organizasyon, sunduğu hizmetler ile birlikte açılış, fuar, davet, catering, etkinlik, düğün, nişan, sünnet ve kına gecesi organizasyonları ile de hizmet vermekte olan bir firmadır. 2004 yılında hizmete başlayan Show Time Ajansı organizasyon talebinde bulunan tüm kişilere ve kuruluşlara ekonomik şartlarıyla hizmet vermektedir.
Show Time Organizasyon Hedefi
Show Time Kına Organizasyon, organizasyon şirketleri arasında kına gecesi, nişan ve düğün gibi organizasyonlar da, evlenecek bayanlar tarafından hem işinde uzman olması hem de bütçelerine daha uygun olması sebebi ile tercih edilmektedir. Organizasyon adına birçok hizmet veren Show Time Organizasyon, hedef olarak bütün kuruluşlara ve organizasyondan yararlanmak isteyen kişilere hizmet sunmak ve ekonomik açıdan çok masraf olmadan en iyisini almalarını belirlemiştir. Çünkü Show Time Organizasyon, herkesin bu gecesinin özel şekilde yaşamasını istemekte ve müşteri memnuniyetini ön planda tutmaktadır.
Organizasyonları
Show Time Organizasyon firmasının hizmete sunduğu birçok organizasyon ve kına gecesi etkinlikleri yer almaktadır. Bu organizasyonların arasında, ön sırada yer alan kına gecesi organizasyonlarıdır ve adını bu organizasyonlar ile duyuran Show Time Ajans fazla organizasyon sunarak kendisinden söz ettirmeyi başarmıştır. Organizasyonlarda profesyonel ve tecrübeli ekiplerin altında gerçekleşmektedir. İnternet sitesi olan showtimeorganizasyon.com’da yer alan iletişim numaraları ile ulaşabilir ve hizmetlerin neler olduğunu öğrenebilirsiniz.
İletişim Bilgileri
İletişim Bilgileri / ShowTime Organizasyon
Tel : (0212) 212 01 72
Tel : (0212) 266 11 46
Gsm : (0532) 767 57 75
resthit isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Cevapla


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık



Tüm Zamanlar GMT +4 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 09:52.

sohbet - beyaz magazin
etanj armatür - ankara acil diş - istanbul böcek ilaçlama - nikah güvercini - plastik çember - güvercin kümesi - chat siteleri - ikinci el elektrik malzemeleri

SEO by vBSEO 3.6.1