Biricik Forum Sitesi Biricik Paylaşım ve Eğlence Forum

Biricik Forum Sitesi Biricik Paylaşım ve Eğlence Forum (https://www.biricik.gen.tr/)
-   Web sitelerinden son haberler ve gelişmeler (https://www.biricik.gen.tr/web-sitelerinden-son-haberler-ve-gelismeler/)
-   -   Kına Gecesi Organizasyonu İçeriği (https://www.biricik.gen.tr/web-sitelerinden-son-haberler-ve-gelismeler/2591-kina-gecesi-organizasyonu-icerigi.html)

resthit 17/04/2016 17:40

Kına Gecesi Organizasyonu İçeriği
 
http://www.showtimekinaorganizasyon....43896075_n.jpg
Profesyonel bir ekip ile ve her bütçeye uygun fiyat tarifesi ile yaptığımız Kına gecesi organizasyonlarında birbirinde farklı konseptler ile Show Time Organizasyon şirketi hizmetinizdedir. Her genç kızın hayali olan Kına Gecelerini ve o stresli günleri sizin için hafifletmek için iş başındayız. Güler yüzlü ve güvenilir ekibimizle hizmet verdiğimiz Kına Gecesi Organizasyonlarında her zaman ilk aranan ve tercih edilen bir marka olduk. Müşteri memnuniyeti prensibi ile yaptığımız organizasyonlarda kendi yaratıcı fikirlerimizi ve çiftlerin isteklerini kusursuz bir şekilde gerçekleştirmeyi benimsedik. Düğün kadar önemli olan Kına Gecesini uzun süre akıllarda kalan ve fazla ihtişamıyla yaptığımız organizasyonlarda adımızdan her sefer söz ettirdik.
Kına Gecesi Organizasyonu İçeriği
Kına gecesi organizasyonlarımızda ihtiyaç duyabileceğiniz kına tepsisi, kına kostümleri, kınada gelinin arkadaşlarına dağıtılacak taçlar, kınada misafirlere ikram edilecek çerezler gibi detayların tümü ile sizin yerinize bu gibi işlerle biz ilgilenelim. Size sadece kına gecesine kimlerin katılacağına karar vermek kalıyor. Kına gecesi eski adetlerimiz arasında yer aldığı için eski adet ve örflere göre erkekler yer almaz, günümüzde aynen bu şekilde yer almıştır. Siz kına gecesinde kız arkadaşlarınız ve akrabalarınızla eğlenirken düğünün erkekleri dışarıda sizi merak ederler. Sitemizi ziyaret edip yaptığımız muhteşem organizasyonları inceleyebilir ve bizimle irtibata geçip bilgi edinebilirsiniz. Bunun yanı sıra Açılış organizasyonları konusunda da tecrübelerimiz ve konu ile ilgili referanslarımız ile açılış organizasyonlarında da Show Time Organizasyon olarak yanınızdayız.
İletişim Bilgileri
İletişim Bilgileri / ShowTime Organizasyon
Tel : (0212) 212 01 72
Tel : (0212) 266 11 46
Gsm : (0532) 767 57 75
Gsm : (0507) 090 13 71
E-Posta : info@showtimeajans.com


Tüm Zamanlar GMT +4 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 04:42.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by vBSEO 3.6.1
User Alert System provided by Advanced User Tagging v3.2.0 (Lite) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2024 DragonByte Technologies Ltd. Runs best on HiVelocity Hosting.