Biricik Forum Sitesi Biricik Paylaşım ve Eğlence Forum  

Go Back   Biricik Forum Sitesi Biricik Paylaşım ve Eğlence Forum > Webmaster Dünyası > Web sitelerinden son haberler ve gelişmeler
Kayıt ol Yardım Topluluk Ajanda Bugünki Mesajlar Arama

Kullanıcı Etiket Listesi

Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 18/04/2016   #1
 
Üyelik tarihi: Jun 2015
Yaş: 35
Mesajlar: 1.380
Seslenenler: 2 Mesaj(lar)
Etiketleyenler: 0 Konu(lar)
Standart Beşiktaş'ta Tolga Zengin ve İsmail Köybaşı İmza Attılar!

Siyah Beyazlılar sözleşmesi lig süresi nihayetinde maç sonuna erecek olan tolga zengin vede ismail köybaşı ile birlikte 3'er yıllık yeni anlaşmaya vardı.

Güvenilir kaynak olarak Beşiktaş kulübünün en sık takip edilen Bjkdinle.com ismi ile en çok taraftarın takip ettiği bjk haber sitesi bugün yayınladığı bir haberde Beşiktaş'ın Boyko transferi sonrası panter gibi yıldızı parlayan takım kaptanı ve file bekçisi Tolga Zengin ile ekipte yıldızı parlayan bir diğer oyuncu olan İsmail Köybaşı'nın lig sezonunun sonunda sözleşmelerinin bitiyor olması yüzünden kulüple anlaşarak imza tazeledikleri yönünde oldu.

Siyah-Beyazlı bjk takım yönetimi, elini çabuk tutarak 2 yıldızını kadro içerisinde tutmayı başardı. siyah-beyaz'lı ekip tolga zengin vede ismail köybaşı ile birlikte 3'er yıllık yeni uzlaşma üzerinde mutabakata vardı.

Sözleşmelerin bir 2 hafta içerisinde imzalanması beklenmeye devam ediyor mukavelelerin resmiyete dökülmesinin arkasından her 2 oyuncuyla alakadar kamuyu ışıklandırma platformu'na (kap) bildirim yapılması beklenmeye devam ediyor

Kara kartal yönetiminin önümüzdeki günlerde ekipte ki bi takım oyuncularla da masaya oturması beklenmeye devam ediyor

Boyko Yedek Kaldı Kaptanlık Bandı Tolga'da!

Anımsanacağı üzere kaptan tolga zengin'in formsuz dönemi sonrasında dinlenme devresi arasında ukraynalı file bekçisi denis boyko transfer yapılmış ama tolga, eldivenleri vermemeyi başarmıştı. Bu başarının arkasında ki en büyük sır hiç şüphesizki tecrübeli teknik patron Şenol Güneş'in takım içerisinde ki rekabet ortamını kızıştırmak için bu kaleci transferini yapmak üzere başkan Fikret Orman ile anlaşarak takıma taze kan kazandırması stratejisi vardı.

İsmail Köybaşı ise geçirdiği ağır sakatlıkların arkasından bu lig süresi kariyer zirvesi ifa etmiş vede beşiktaş'a önemli katkılarda bulunan isimler arasında yerini aldı. Süren maçlarda da sahada sürekli olarak adından bahsettiren İsmail Köybaşı, takımının şampiyonluğa giden yolda en önemli rol oynayan isimlerinde biri olduğunu güzel futbolu ile ortaya koyuyor ve teknik adam Şenol Güneş'ten de iyi not alma şansını yakalayarak ekip içerisinde ki yerini korumayı da başarıyor.

Başkan Fikret Orman takımın içindeki disiplini yakından takip ederek şampiyonluk yolunda hata istemediğinin altını çiziyor ve lig süresinin sonunda başarılarını kutladıktan sonra gelecek seneye de iyi bir hazırlık yapmak için şimdiden transfer listesinde ki isimleri netleştirmeye başladılar bile!
kombici isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Cevapla


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık



Tüm Zamanlar GMT +4 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 07:54.

sohbet - beyaz magazin
etanj armatür - ankara acil diş - istanbul böcek ilaçlama - nikah güvercini - plastik çember - güvercin kümesi - chat siteleri - ikinci el elektrik malzemeleri - sultangazi evden eve

SEO by vBSEO 3.6.1