Biricik Forum Sitesi Biricik Paylaşım ve Eğlence Forum  

Go Back   Biricik Forum Sitesi Biricik Paylaşım ve Eğlence Forum > Webmaster Dünyası > Web sitelerinden son haberler ve gelişmeler

Kullanıcı Etiket Listesi

Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 18/04/2016   #1
 
resthit - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Sep 2015
Mesajlar: 562
Seslenenler: 1 Mesaj(lar)
Etiketleyenler: 0 Konu(lar)
Standart Profesyonel Düğün ve Kına Organizasyonu


On yılı aşkın süredir devam eden hizmetleriyle hem İstanbul hem de Türkiye geneli çok sayıda düğün ve kına gecesi organizasyonuna imza atan Show Time, size özel günlerinizde aradığınız her şeyi eksiksiz sağlar. Seçilen konsept ve mekan sonrasında yapılan anlaşma ile beraber en iyi kına organizasyonu hizmetini alabilirsiniz.
İstanbul Show Time Organizasyon
Show Time Organizasyon hakkında bilgi almak, hizmetleri incelemek ve kafanızda bir fikir oluşabilmesi adına tüm konseptler ve kına gecesi organizasyonları sitesi ile beraber galeri ve videoları inceleyebilir, müşteri yorumlarına bakabilirsiniz.
Show Time Kına ve Düğün Organizasyon İletişim Bilgileri
Tel: (0212) 212 01 72
Tel : (0212) 266 11 46
Gsm : (0532) 767 57 75
Gsm : (0507) 090 13 71
E-Posta: info@showtimeajans.com
Kına Gecesi Hizmet Kapsamı
Düğün öncesi kına gecesi çiftler için önemli geleneksel bir rutindir. Bu özel gecede gerekli teknik alt yapıyla beraber tüm detayları Show Time organizasyon tarafından alabilirsiniz. kına gecesinin yapılacağı alan belirlendikten sonra firma ile konsept ve fiyat konusunda anlaşarak hizmet alabilirsiniz. Masa ve sandalye süslemeleri, yerleşim düzeni, yiyecek ve içecek ikramları gibi tüm detaylar firma tarafından tasarlanır kına gecesi organizasyonu dâhilinde yapılır.
Hizmet verdiği tüm müşterilerinden olumlu yorumlar alan Show Time Organizasyon, kına gecesi konsepti dâhilinde gelin hamamı, bindallı ve kaftan, dilek feneri, kına mumu, kına müziği, kına töreni, tüm süslemeler, Hint kınası gibi uygulamalarla tüm beklentileri karşılamayı amaçlar. İsteğe göre konsepte aksesuar dahil edilebilmektedir.
Ücretsiz Fiyat Teklifi
Show time organizasyon konsept seçiminden sonra fiyat konusunda yetkili kişilerden ücretsiz fiyat teklifi alabilirsiniz. Firma standart fiyatları piyasaya göre daha düşüktür ve sizi bu anlamda zorlamaz.
resthit isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Cevapla


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık



Tüm Zamanlar GMT +4 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 11:42.

sohbet - beyaz magazin
etanj armatür - ankara acil diş - istanbul böcek ilaçlama - nikah güvercini - plastik çember - güvercin kümesi - chat siteleri - ikinci el elektrik malzemeleri

SEO by vBSEO 3.6.1