Biricik Forum Sitesi Biricik Paylaşım ve Eğlence Forum  

Go Back   Biricik Forum Sitesi Biricik Paylaşım ve Eğlence Forum > Webmaster Dünyası > Web sitelerinden son haberler ve gelişmeler

Kullanıcı Etiket Listesi

Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 20/04/2016   #1
 
resthit - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Sep 2015
Mesajlar: 562
Seslenenler: 1 Mesaj(lar)
Etiketleyenler: 0 Konu(lar)
Standart Kına Organizasyonları


Kına yakma geleneği çok eskilere dayanır. Askere gidecek olan gençlerimize Allah’a kurban olması için yakılan kına gelinlerimize yakıldığında farklı anlamlar taşımaktadır. Kırsal kesimlerde kına yakan gelinlerimizin cennete gideceğine inanılır. Sosyolojik anlamda her kültürün kendi içerisindeki farklılıkları ile birlikte kına gecesi organizasyonu da farklılık göstermektedir.
Kına Gecesi Organizasyonu Neden Önemlidir?
Kültürel değerler ve içinde bulunduğumuz toplumun bir arada toplandığı düğün, nişan, kına törenleri hayatta dönüm noktası olan olaylardır. Bu kültür içerisinde yer alan ve gelinin baba evindeki son bekâr gecesi olan kına organizasyonu son derece önemlidir. Kına gecesinde kültürümüzden gelen unsurla birlikte birçok organizasyon çeşidi mevcuttur.
Eski geleneklerimizde kına gecesi gelinin baba evinde yapılırdı. Modernleşen teknoloji ile birlikte geleneklerde farklılık göstermiştir. Kına organizasyonu firmaları genelde tek gecelik parti fikrine ve eğlenceli mekânlara taşınmıştır. Genelde lüks otellerde veya geleneksel ambiyans olan hamamlarda kına organizasyonu yapılıyor. Dolayısı ile bir mekân tercih etmeyi düşünüyorsanız iki ay önceden hareket etmeniz gerekiyor.

Kına gecenizde bu işi profesyonel olarak bizimle yapmak eminim sizi çok rahatlatacaktır. Kına gecesi organizasyonu konusunda tüm oluşan detayları en güzel şekilde ve en kısa sürede uygulayabiliyor ve programınızı hazırlıyoruz. Firmamız Türkiye genelinde büyük organizasyonlarda başarı ile görev almıştır. En iyi organizasyon ve en kaliteli ekibimiz ile sizlere hizmet vermekten mutluluk duyarız.

Show Time Organizasyon / İletişim için / İletişim Bilgileri / Show Time Organizasyon
İletişim Bilgileri / ShowTime Organizasyon
Tel : (0212) 212 01 72
Tel : (0212) 266 11 46
Gsm : (0532) 767 57 75
Gsm : (0507) 090 13 71
E-Posta : info@showtimeajans.com
resthit isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Cevapla


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık



Tüm Zamanlar GMT +4 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 08:30.

sohbet - beyaz magazin
etanj armatür - ankara acil diş - istanbul böcek ilaçlama - nikah güvercini - plastik çember - güvercin kümesi - chat siteleri - ikinci el elektrik malzemeleri - sultangazi evden eve

SEO by vBSEO 3.6.1