Biricik Forum Sitesi Biricik Paylaşım ve Eğlence Forum  

Go Back   Biricik Forum Sitesi Biricik Paylaşım ve Eğlence Forum > Webmaster Dünyası > Web sitelerinden son haberler ve gelişmeler

Kullanıcı Etiket Listesi

Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 28/05/2016   #1
 
resthit - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Sep 2015
Mesajlar: 562
Seslenenler: 1 Mesaj(lar)
Etiketleyenler: 0 Konu(lar)
Standart Güncel Ordu Kabadüz Haberleri

Ordu Kabadüz ilçesi ve Türkiye genelinde yaşanan gelişmeleri takip edebileceğiniz güncel haber sitesi günün her saatinde okuyucularıyla buluşuyor. Ordu son dakika kabadüz haber sitesi ile onlarca gazetenin günlük manşetlerini takip edebilirsiniz. Haberlerin altında yer alan manşetler bölümünden tüm gazeteleri bir tık öteden okumanın tadını çıkarabilirsiniz.
Hava Durumu ve Kur Takibi
Ekonomide kur değişimlerini yakından takip edenler için sitenin üst bölümünde Dolar, Euro ve Pound para birimlerinde meydana gelen değişiklikler yer almaktadır. Ayrıca Ordu ili ve tüm diğer illerin hava durumu takibini siteden yapabilirsiniz. İnternette kabadüz yerel haberleri alırken hem Türkiye geneli başlıkları hem de kur ve hava durumunu takip edebilirsiniz.
Son Dakika Gelişmeleri
Yaşanan gelişmeleri her saat başı site üzerinden takip edebilirsiniz. Belirli aralıklarla ve gündeme paralel şekilde güncellenen sitede her haberi kolayca alabilirsiniz.
Farklı Kategorilerde Haber Seçeneği
Belirli bir alanda gelişmeleri takip etmek ve daha fazla detay isteyenler için sitede gündem, eğitim, sağlık, teknoloji, spor kategorilerindeki güncel gelişmelerden haberdar olabilirsiniz. Her bir kategorideki editörler tarafından hazırlanan haberlerle beraber haber detaylarına daha fazla girebilirsiniz.
Kabadüz Foto Galeri
Ordu’nun Kabadüz ilçesine yönelik yerel haberlerin olduğu sitede ilçe halkının daha yakından ilgilendiği konularda gelişmeleri görebilirsiniz. Güncel kabadüz haber sayesinde ilçede yaşana gelişmelerden ilk siz haberdar olun. Zenginleştirilmiş video ve foto galeri içeriği ile daha etkili haber almanın ayrıcalığına varın.
resthit isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Cevapla


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık



Tüm Zamanlar GMT +4 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 08:59.

sohbet - beyaz magazin
etanj armatür - ankara acil diş - istanbul böcek ilaçlama - nikah güvercini - plastik çember - güvercin kümesi - chat siteleri - ikinci el elektrik malzemeleri

SEO by vBSEO 3.6.1