Biricik Forum Sitesi Biricik Paylaşım ve Eğlence Forum  

Go Back   Biricik Forum Sitesi Biricik Paylaşım ve Eğlence Forum > Webmaster Dünyası > Web sitelerinden son haberler ve gelişmeler

Kullanıcı Etiket Listesi

Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 28/06/2016   #1
 
resthit - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Sep 2015
Mesajlar: 562
Seslenenler: 1 Mesaj(lar)
Etiketleyenler: 0 Konu(lar)
Standart Kına Gecesi ve Özel Kına Geceleri


Kına geceleri artık günümüzde o kadar renklendi ve çeşitlendi ki, hiç kına gecesi yapmayı düşünmeyen kişiler bile kına gecesi organizasyon şirketlerini araştırmaya başladı. Geleneksel Osmanlı tarzı kına gecesi, hamam sefası, deniz üstünde tekne kınası, salonda kına gecesi, evde kına gecesi....

Pek çok seçenek içinden kına gecesi organizasyonu seçmek bile mesele halini aldı. Her genç kızın aklında oluşabilecek yüzlerce kına gecesi türü olabilir. Bu kına gecesi konsptelerini de gerçekleştiren organizasyon şirketleri bulunuyor.

Maliyet
Kına gecesi maliyeti nedir diye düşünenler için özet olarak şöyle söylenebilir:
Hayalinizdeki organizasyona kaç davetli olacağı, konuklara ne gibi hediyeler dağıtılacağı, kına gecesinin nerede yapılacağı ve istenen özel bir konsept olup olmadığına göre kına gecesi fiyatları değişebilir. Ancak son tahlilde 1.000 TL’den başlayan kına geceleri bulmak mümkündür.

Özel Kına Geceleri
Düşündüğünüz kına gecesi ne kadar farklı olursa olsun mutlaka gerçekleştirilebilir. Maliyetinin aşağı çekilmesi için ise kına organizasyon firmaları mutlaka yardımcı olacaktır.
Üstelik hemen her kızın aklında bulunan kına tahtından, Bindallılara, kına eldivenlerinden, özel müzik ekibine tüm organizasyon kusursuz olarak yapılacak ve en küçük bir sorun bile çıkmayacaktır.
Özel kına gecelerinde istenebilecek farklı konsept uygulamalarında ise yine profesyonel ekibimiz tarafından projelendirilen kına organizasyon içeriği dopdolu, canlı ve eğlenceli bir organizasyon olacak ve yıllarca akıllarda yer edecek, hatırlanacaktır.
Kına Organizasyon, Kına Organizasyonları,Show Time Kına
resthit isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Cevapla


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık



Tüm Zamanlar GMT +4 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 12:12.

sohbet - beyaz magazin
etanj armatür - ankara acil diş - istanbul böcek ilaçlama - nikah güvercini - plastik çember - güvercin kümesi - chat siteleri - ikinci el elektrik malzemeleri

SEO by vBSEO 3.6.1